2013, 26/5 - High Chaparral!

Idag ringde pappa vid 08.00 ca och bjöd med hela familjen plus Annie (Joakims kusins dotter) till High Chaparral. De blev att sätta fart och sedan hämta Annie. Väl där så betalade pappa både inträde och hölster, pistol och knallskott till alla tre tjejer. Sedan även guldvaskning och en karusell tur till de större. Evelina fick en hatt, ponny ridning, karuselltur och fiska en lycko påse. Vi kollade på en jätte bra föreställning som alla gillade och åkte även tåget de första vi gjorde när vi kommit dit. Tjejerna fick då i uppdrag att vakta en skurk, vilken va himla skoj men sen blev Evelina rädd när tåget stormades och alla sköt som galningar. Vi hann även med en massa bus och lek. Vi hade alla en jätte trevlig dag ihop, hela familjen plus Annie och pappas kompis Gabrielle.

En väldigt bra Mors-dag trotts att jag inte var i fokus men vad gör det, vi firar inte sånt mer än med en liten present. Detta året fick jag min favorit body butter från The body shop, Oliv! ❤ Tack mina älsklingar!

Så hoppar alla haft en bra mors-dag och att ni firat precis så som ni velat göra. Hoppas dock ingen satt ensam, såna här dagar kan va så känslosamma för vissa, saknar min mamma enormt mycket men va inte ens och tände ett ljus... Vet ni varför? Jag orkade inte efteråt och jag hade ingen lust, jag kan tända ett ljus vilken dag som helst! Spelar ingen roll om de är henne födelsedag, julafton, påsk eller mors-dag, älskar mamma alla dagar om året oavsett! Hihi saknar dig tok mamma, men vi ses igen... I Nangijala! ❤

Ha de gott, här kommer en bilder bomb från idag!

// Therese


RSS 2.0