29 April - 20:31

Blommor!

Idag har vi varit och köpt en himla massa med blommor som vi ska planterar i lite krukor som vi lånat av Jockes föräldrar. Vi har även köpt två tomat plantor och en habanero planta. Vi ska även köpa en växt med något ätbart bär till lilla, får se vad det blir bara. Hon är nämligen en honk som man kan plantera en liten växt i, den fick hon i julas full med pengar i av min mormor. Hopaps att detta kommer bli fint nu för det är verkligen inte billigt med blommor, jord och plantor. Men man vill ju ha det fint hemma även om det är utomhus.

Biodags....

Imorgon ska jag och Joakim gå på bio för första gången på typ hundratjugofem år. Ska bli jätte kul, Jocke fick välja vilken film han ville se. Han valde filmen Thor av ???? . Evelina ska sova hos sin farmor och farfar för allra första gånge.Det är första natten vi är utan varandra sedan hon föddes. Det känn lite jobbigt och är väldigt känlosamt för mig, men det komemr det vara om hon gör det imorgon eller om 3 år. Första gångerna är nog alltid jobbigast. Men jag vet ju verkligen hur bra hon trivs hos sina farföräldrar, hon är så trygg där och bli jätte ompysslad. Hon älskar dem och dem älskar henne, det märkt. Det är det som gör att jag känenr mig trygg i att ha henne där. Just nu finns det faktiskt ingen jag litar på lika mycket som med dem efter det är dem enda som Evelina känner och som hon faktiskt känner sig trygg med.
   Hon är nu 8 ½ halv måndan och det kanske finns många som tycker det är fel att hon sover borta men det var henne farmor som erbjöd sig att ta henne över natten, så det är inte vi som bett om ledighet om man säger så. Men fungerar det är det klart att hon kommer få sova där igen men inte om en vecka utan det kommer dröja mellan gångerna då VI inte vill lämna bort henne eftersom VI anser att man inte skaffar barn för att ha barnvakt 24/7. Eller tänker vi fel? Det tycker i alla fall inte vi. Hade dock inte gjort de om hon inte hade kännt sig trygg, mend et gör hon till 10000000%!!!!

Evelina är vår skatt, vår solstråle och helt vårat allt! ♥

Tjingeling



En liten tre månaders Evelina med sin farmor!


29 April - 10:54

Underbara väder!

Runt kl.09.10 gick tog jag Evelina i barnvagnen och gick och handlade iklädd enbart short på benen och det bästa av allt var att jag inte frös ett dugg. Det blåster inte ute och solen värmer, underbart. Sånna här dagar älskar jag verkligen, man får sådan galen energi när solen skiner och värmer en samtidigt. Man känner sig så glad, pigg och på topp helt enkelt.
   Idag känner jag att jag mår bra och det ska ingen få förstöra. Har inte mått helt 100% det senaste, har varit mycket helt enkelt. Så kommer en dag där man känner att allt känns helt galet underbart. Jag sprudlar av glädje och känner mig som världens energibomb typ som en redbull, fniiiiiisss. 
   Idag ska jag umgås med min helt galet härliga familj, ska gör lunch till världens bästa pojkvän snart och dotter självklart. Men i eftermiddag är det min stora älskling som står för middagen, han ska göra sin goda kycklinggryta som jag typ göra vad som helst för. Finns ingen i världen som gör den lika god som han gör, har försök men det smakar inte alls likadan men det är nog tur för annars ahde jag förätit mig och  det hade inte varit helt okej. Så idag har han fått för sig att laga mat och det uppskattas för det händer inte allt för ofta, det är tur man har en karl som kan i alla fall.
   Ska försöka dra med mig Joakim till vallarna idag så att vår lilla pluttis får leka av sig, hon gillar att vara där. Ibland sitter hon bara i sanden och tittar på allt runt omkring, bara en sån liten sak kan hon uppskatta. Men som hennes farmor sa så har nog barn ett väldigt intressant liv eftersom dem upptäcker ny saker hela tiden och lär sig saker. Som Evleina t ex. hon har precis lärt sig krypa ordentliget och snabbt, hon resr sig mot saker nu och hålla i sig med en hand plus att hon kan vikna och försöker säga hej. Jag är så otroligt stolt över min lilla krabat. Hon lär sig mängder av saker varje dag. 
  För inte glömma att berätta att Evelina var hos sin farmor i 5 ½ timme i veckan när jag var på bilskolan. Det hade gått hur bra som helt, bättre än när jag eller Jocke är där med henne . Och när jag träffade henne efteåt var hon helt super glad och bara skrattade. Det var en underbar känsla. Men kan säga en sak efter jag kom hem från bilskolan betalade jag mina räkningar i lugn och ro, men efter det så kan jag lov att jag i princip klättrade på väggarna för jag va så rastlös. Hade ju inte lekt på hela dagen, hihi. Ja ni märker ju att man inte är en trött liten tant som inte orkar något. Jag och Evelina är utomhus flera timmar om dagen, det mår vi gott av bägge två.

Nu för det vara nog för denna gången, dags att börja med lunchen. Brukar vara en hungrig Joakim som kommer hem runt kl. 12.15 så får nog börja om en stund. Hoppas alla får en underbar dag! för det ska jag ha!

Plus att jag ska radera massa bilder på min mobil så att jag kan ta massvis med nya, minnet är nämligen full på den, hihi. För mycket kort på min lilla älskade! ♥


Tjingeling




Mina älskling


25 April - 21:43

PÅSKEN!

Har inte hunnit uppdatera under hela påsken. Men har haft en super trevligt påsk med en väldigt glad och pigg liten tjej. Umgåtts mycket med nära och kära, haft det trevligt helt enkelt. Har varit på påsklunch hos I-B och Lennart, slutat amma och grillat vädigt mycket nästan varje dag, varit en svänga på krogen (kändes fel),  pillat i trädgården och storstädat. Livet är bra underbart!

Ammingen:
Jag tänkte berätta lite kort om hur det har gått att sluta amma. Ska börja med att säga att Evelina är jätte duktigt verkligen. Jag slutade skärtorsdagen och på dagen fungarde det jätte bra, sedna på kvällen var hon väldigt ledsen och man kände sig som en dåligt mamma som inte gav henne det som ville ha. Men Jocke tog henne och det funkade untmärkt. Evelina somnade efter en liten stund och sedan vaknade hon en gång på natten och var välidgt arg, men sov sedan till 06.30 och tog då en hel flaska välling. Hon har sedan dess varit jätte go och glad. Jag sov på soffan de första nätterna som BVC sa att de kunde vara bra och det har nog gjrot att de fungerart så bra. Hade vi vetat att hon skulle vara så lätt hade jag inte slutat amma just nu för jag var egenligen inte redo men jag fick helt enkelt göra mig redo. Men nu känns det helt okej, men tänker jag på att jag slutat så svider det faktikst i hjärtat, jag älskade att amma det var verkligen en mysigt och det var en härlig stund mellan mig och Evelina. Men nu får man göra andra mysiga saker tillsammans. Men hon har varit så duktigt, trodde aldrig det skulle gå så här smidigt.
Min älskade Evelina är världens finaste!

Korgen:
 Var ute med Tian pch Tobbe en sväng på påskafton när Evelina hade somnat, Jocke var hemma med henne. Det var helt okej kul, med det känns jätte fel. Tänkte hela tiden på Evelina. Men försökte koppa av, gick sädär men det var första gången. Ska ju ha tjejkväll snart, troligen.... Då kommer det kanske känns på ett annat sätt, men kan säga helt ärligt att det är mycket roligare att vara med familjen! Känner att livet som "partypingla" inte är något för mig längre, men visst kan de vara trevligt att gå ut någon gång då och då men absolut inte ofta, nej nej nej! Jag vill hellre ge Evelina massa roliga minnen från henne barndom än en bild där jag inte finns. Men som sagt någon gång då och då får även jag gå ut och träffa folk, man behöver inte heller vara askalas!

Trådgården:
Vi har pillat massvis ute i trädgården. HAr planterar lite blommor, kört med mossrivare och ränsat bort lite ogräs mellan stenplatorna och tagit fram lite stenplaton. Det har inte varit något jätte jobb men det är ändå inget vidareroligt heller. MEn fint kommer det bli, det är redan nu finare. Hopaps abra gräsmattan tar sig nu är det mest gräsplättar med lite jord. Men ska ringa hyresvärden och kolla om detm står för gräsfrön eller inte, haha... Har även sopat och donat på framsidan så nu är alla löv borta som man drar emd sig in med barnvagnen. Skulle vilja ga ett " cafèset" på baksidan vilket innebär två stola och ett litet bord plus en stor kruka på framdian utanför dörren. Men det kostar ju det med, men någon av de får det allt blir.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Grillat och sånt har vi gjort med Evelinas farmor och farfar, har varit super trevligt verkligen, även varit där omdagarna. Evelina tycker det är jätte roligt att vara där. Evelina fick även bada i poolen ute en dag eftersom det var så himla varmt, vindstilla och ca 25 grader i solen. Hon var jätte varm och fick ha varm vatten i poolen med, självklart. Det gillade hon jätte mycket kan jag lova.
   Men igår fick hon troligen någon form av vätskebrist eftersom blöjan inte vart lika full som vanlig och hon sov en hel del. Men det blev bättre efter hon ätit massvis med gröt, druckit lite mjök och drack vatten ur en liten kopp. Hon dricker inte ur sin flska för man får ju ta i jätte mycket, hon är nog lite bekväm. Så får bli en vanlig vatten flaska till henne hädanefter, för man vart orolig att det skulle bli värre. Men det läste sig iaf. Annars har hon haft lite snuva, misstänker att det är pollen efter både jag och Jocke har det. Det kom nämligen samtidigt som pollenet. Ska troligen in till läkarn och kolla upp det i veckan om det inte blir bättre. Vill inte att hennes näsa ska rinna så. 
   Jaja, imorgon ska jag troligen in till Apoteket och köpa en solkräm till Evelina och se om jag hittar något annat fint till lilla fröken. Plus att jag måste förbi banken och fixa barnbidraget. Trött på att få det hemskickat, vill ha det på mitt konto direkt. Det är ju smidigare om man säger så....

Nej nu blir det glo på tv lite och sedan sova!


Tjingeling



Jag valde dig lång innan du var född,
och jag kommer finnas vid din sida varje dag!
Jag älskar dig enormt!
Mammas prinsessa.

♥ E ♥ V ♥ E ♥ L ♥ I ♥ N ♥ A ♥


21 April - 19:28

Vattenmeloner!

Sitter här med två bröst som liknar vattenmeloner och ont som bara den gör det med. Igår och inatt var sista gången för amning så nu har jag inte ammat på länge vilket känns i tuttarna. Försöker pumpa ut trycket så jag inte åker på mjölkstokning, har hört att det gör fruktansvärt ont nämligen... Jag är väldigt glad över att Jocke pepper mig mycket, han säger hela tiden "nej tess du får inte ge tutte" eller "nej du vet att du måste sluta".... Det hjälper mig mycket.
     Men sedan så blir Evelina jätte arg, ledsen osv eftersom hon inte får tutten vilket gör att jag känner mig som världens hemskaste mamma! Man kan trösta men man får inte trösta genom att ge henne bröstet. Men som sagt någon gång måste man sluta med. Hade dock aldrig slutat nu om det inte hade varit för att det är enda gången vi är långlediga ihop, eftersom jag börjar jobba helger till sommaren.
      Vi vill sluta ammma tillsamman jag och Jocke eftersom vi vill att hon ska vänja sig vid att även han kan göra henne mätt och belåten om kvällarna. Vi hoppas att detta kommer att fungerar bra för oss annars får vi nog bli hemma hela påsken, men det vill man ju så klart inte. 

Önska oss gärna ett lycka till! 

Tjingeling 


19 April - 23:07

....

Nyss var jag dödstrött men la mig i sängen och vipps så dök det upp j*vla massa tankar i mitt lilla huvudet... Såna tankar som jag absolut inte vill tänka på, dessa händelser vill jag bara bränna bort. Dem sitter som idiotiska ärr i huvudet som aldrig någonsin kommer att försvinna! Usch, fy och blääää..... Vissa borde få en direkt biljett till helvetet och brinna långsamt och framför allt plågsamt!!!!!

Är glad att jag har Joakim och Evelina, aldrig utan er!
Ni får mig att känna mig värdefull och omtyckte.
Jag älskar er två galet mycket.
Min fina familj!



Tjingeling


18 April - 11:40

BILDBOMB!!!!



Evelina, min lilla skruttis! ♥



Evelina kryper utomhus :)



Första gången Evelina leker ute på en filt :)



Älskade dotter och syster!  ♥



Mina två absoluta favorit tjejer! ♥




Vackraste tjejerna i världen! ♥



MINA skitungar! ♥



Evelina har lärt sig sätta sig upp helt själv OCH plocka
ut sina leksaker ur sin leksakslåda. DUKTIG ♥
(Kan även ställa sig upp helt själv, dock ingen bild på det!)




Evelina åker vagnen med sin nya fina vårjacka och mössa! :)
(Ser lite rödaktig ut på bilden med det är den INTE!)


Dessa bilderna får allt blir bra...
Kommer ta fler bilder från när hon står
och när hon sitter i cykelstolsen lite senare!

TJINGELING


13 April - 13:15

Vet ej var jag ska börja...

Orkar inte rätta alla stavfel!!!!

Som sagt så var det länge sedan jag bloggade nu, har inte haft mycket till lust. Jag har inte mått så bra vilket har lett till att jag inte vill skriva. Jag vill inte lägga massa energi på att sitta och skriva saker som bara blir massa "ord bajsande" utan lägger hellre energin på att vara med familjer elller bara glo på tv, ute eller helt enkelt gör saker. Vill inte att min blogg ska vara en blogg full av massa skit och "tyck synd om mig skrivande". Jaja ni förstår. 
    
Jag har tänkte välidgt mycket på min mamma de senaste och saknar henne välidgt mycket. Har undrar och tänk mycket.. Varför händer vissa saker och varför gör man inget åt de som händer? Varför fortsätter man och fortsätter när man vet att man hela tiden gör fel eller sårar andra människor? Ja det är frågor som jag aldrig kommer få svar på. Men man får sjävklart tänka, undra och ifråga sätt i huvudet. Min mamma var inte som alla andra, men någon stanns där bakom all skit fanns den mamma som jag älskade, henne jag såg upp till och hon med sin galna energi... Tyvärr så finns hon inte längre. Men jag måste lära mig att inse att hon faktikst inte kommer att komma tillbaka mer, det är svårt, väldigt svårt.
    Jag vill bara få tillbaka henne, önskar att hon var på en semester för att kommer tillbaka frisk och pigg som en vårlärka! I mina drömmar finns hon fortfarande kvar, där är hon vacker som få och har en vit fin klänning på sig och en krans med vitsippor i sitt blonda lockiga hår. Hon dansar och ser lyckligt ut. Precis som hon gjorde innan allt dumt hände, då var hon lyckligt och hade en familj. Men alla sagar får inte lyckliga slut....
Jag älskar dig Mamma! ♥ 

Sen har familje livet inte varit på topp, jag och Jocke har varit nere i en liten svacka. Vilket har gjort att jag verkligen velat umgås med honom istället för med datorn, vilket har lett till att allt blivit mycket bättre. Visst bråkar alla ibland och det är aldrig bara ens fel eller jo i detta fall... Jag är allt en lite satkärrig emot honom ibland och jag VET om det! Men jag har bett om förlåtelse och sagt att jag ångrar mig, vilket jag gör. Jag har börjat små tjaffsa om så meningslösa saker att jag kan skratta åt det nu i efterhand, t ex jag kunde bli sur för han inte stängde ett skåp eller fällde ner toalocket... Hahahaha. Ja ni hör själv, hur dum låter inte de lixsom?!
   Jag har utan tvekan världens mest underbara och bästa pojkvännen i världen. Han finns alltid där stöttar och ställer alltid upp. Han är otroligt snäll och tänker alltid på alla andra före sig själv. Vilket inte alltid är så bra det heller men han är sig själv och jag älskar verkligen honom! Utan Joakim hade jag nog alltid klara mig lika bra som jag gör nu, han är verkligen en person som har personlighet av renste guld! Med honom vill jag dela allt, mitt liv, min framtid och vår dotter.
Jag älskar min underbara pojkvän Joakim! ♥

Sen ska jag berätta lite om Evelina. Hon har börjat äta som en liten häst och äter allt. Vill smaka på allt och brukar tycka om de mesta. Kommer inte på någon som hon grinat illa åt iaf. Evelina har även börjat sova i sitt egna rum och det fungerar riktigt bra, sover ibland hela nätter och vissa nätter halva. Hon har haft lite hosta på nätterna som gjort att hon har vaknat av de, men det är ingen smittsam eller farlig hosta. Evelina har även börjat att "hasa" sig runt snabbare än innan, ställer sig på alla fyra och verkligen kämpar och det går lite men sedan blir hon bekväm och börjar att "hasa" igen eftersom det går fortare. Hon kan även sätta sig upp själv nu och hon försöker resta sig emot sker men ännu går det inte rikgit men det går halvt.
   Sedan så har jag skrivit innan om att jag skall sluta amma men det har gått åt skogen, det fungerar typ inte med både flaska och tutte för min lilla brud. Så om ca en vecka ska jag sluta amma helt, runt påsk. Så vi ska kämpa tillsammas att sluta amma, eftersom det är många dagar som Jocke inte jobbar så valde vi att ta det då. Jag hoppas att det kommer gå bra. Önska oss lycka till!
Älskar mina fina prinsessa Evelina! ♥

Sedan har jag och min far tagit upp kontakten igen och det känns helt galet bra. Man måste våga förlåta och gå vidare. Det är för Evelinas och Novas skull framför allt, sedan för våran egen med. Vi har lagt ner "strids yxan" som min far brukar säga. Jag hoppas att vi kommer ha umgås och ha kontakt länge nu, så att Evelina får ha en morfar. Det var vädligt trevligt när vi var där och häslade på. Hoppas vi gör det snart igen!
Älskar min Pappa! ♥

Jag och Nova har även träffats igen, när vi var hos pappa. Det första hon gjorde när hon såg mig var att krama om mig och säga att hon saknar mig massvis plus att hon sa att hon hade saknat Evelina. Det värmde väldigt mycket. Nova frågade även om hon fick komma och sova hos oss snart. Det får hon göra precis när hon vill fick hon till svara. Hon frågade även hon fick vara hos oss på sommaren istället för fritis, så söt lilla syster man har!
    Vi var även ute och lekte på Gekås lekplats med lilla Evelina. Det var underbart att se hur kul båda min älsklings tjejer tyckte att det var. Uppskattades och jag blev väldigt glad. Nova tar verkligen Evelina såå bra, hon älskar henne det märks. Nova är världens bästa moster för hennes ålder. Underbar tjej jag har, helt galet är det verkligen. Hoppas att min söta lilla syster kommer hit och leker med oss snart igen. Blir troligen efter påsk eftersom hon ska till sin mamma över påsken.
Älskar min lilla syster Nova! ♥

Bilder på Nova och Evelina kommer in lite senare....


Tjingeling


12 April - 09:35

Blogglusten....

Jag lovar att börjar blogga igen inom snart framtid men dock inte lika mycket som innan. Jag tycker det tar för mycket tid och energi. Har inte haft lust det senaste men ska börja uppdatera lite oftare igen...

Om det är någon som vill det?!

Tjingeling


3 April - 10:43

...

Denna dagen började bra men den kan redan ta sig i röva! Turen är den att Sandra och Madde kommer sen, då kanske man blir på bättre humör lite senare! Vi ska i alla fall grilla massa gott och jag ska göra potatisgratäng, smarrigt värre. Nu ska jag ta på mig och fixa mig lite... Orkar inte eller vill int eheller för den delen. Vill egentligen bara krypa ner i sängen och mysa med en bok och en stor kopp te! Försvinna in i bokvärlden en stund, mysigt!
  

Tjingeling


3 April - 09:49

Det luktar vår!

Denna veckan tänker blir Evelinas super söta tunika från kappahl ett utan veckans kap. Har tittat på den några gånger men varit "osäker" men igår var den på rean och då slog jag till. Det är då man egentligen ska slå till. Det är trekvart ärm så kommer vara jätte skön på sommareftermiddargar för min lilla tös, om de blir en bra sommar vill säga. Nu ör den lite lite stor och är i princip hel arm på, men det är fint de med. Har ett par byxor till den med och det är sjukt snyggt ihop!
   Sedan har vi varit ute efter ett enkelt men okej uteset med möbler. Ville inte lägga för mycket pengar på det just nu, senare vill vi i alla fall ha i trä. Men detta får duga för tillfället, ser helt okej ut och stolarna är super sköna. Jag har ju typ lite "skräck" för begagnat så detta var perfekt för oss. Blillig med super sköna stolar! Det var verkligen ett kap! Bordet kostade 199:- och varje stol 199:-. Vi tog 4 stolar och självklart bara ett bord, haha!


Söt tunika från Kappahl reapris 49.90:-
Utebord + stol med 4 positioner från COOP 995:-

Tjingeling




Söt tunika!



Våra utemöbler!


3 April - 09:19

Diss
Försäkringskassan
Denna veckan tänker jag dissa försäkringskassan. Jag avskyr dem rent av, dem suger. Deras system är bara så korkat. Vi ville skriva över Jockes pappadagar på hans mamma så att hon skulle få vara farmorledig i sommar, men de gick inte. Hur korkat är inte det? Varför skulle inte de går egentligen tycker man. Jag tycker de borde gå till mor- och farföräldrar eller personer som barnet känner sig tryggt med. Det spelar väll ta mig f*n inte vem som ska vara såkallad föräldraledig, eller? Ja jag tycker inte de borde spela någon roll i alla fall. 
I vårt fall har båda fått jobb i sommar och då erbjuder Anna sig att ta Evelina hela sommaren om jag får jobb. Men alla vi trodde ju detta skulle gå och det verkar ha gått för flera stycken med. Sen har jag pratat med många på en facebook sida vid naman "unga mammor är inget fel", där har de fungerat till mormor för ett x antal personer. Då har det verkart som att försäkringskassan sagt olika till olika parter. Väldigt illa faktiskt! 
Men dem kan vara jätte bra i vissa situationer med som till exempel när man får bostadsbidrar, jag hade aldrig klarat min ekonomi om jag inte hade fått det lilla jag får till bostadsbidrag. Jag tycker det är en av de bra grejerna!




Hiss
ALLA som finns och ställer upp på oss! ♥
Denna veckan tänker jag hissa ALLA de personer som finns med i vårt liv och som alltid ställer upp minsta lilla. Jag uppskattar det till 11000000 %. Ni är på tok för bra och ni stöttar oss, ni ställer upp på oss men samtidigt lägger ni er inte i vad vi gör och hur vi gör det. Ni låter oss vara dem vi faktikst är utan en massa tjat och trams. Ni finns där om det skulle vara något. Om man bara behöver pratar eller om man behöver hjälp med en liten grej så hjälper ni uppl. Det uppskattar jag! Vi tycker så himla mycket om er alla och ni verkar tycka om oss tillbaka. Det är skönt att känna sig omtyckt och faktikst älskad (av vissa).  
Vi hjälper gärna till när ni behöver det också men det är inte ofta ni ber om hjälpt. Men ni ska veta att vi finns där om ni behöver någon gång i framtiden. Jag vill i alla fall att ni ska veta att ni betyder himla mycket för oss och att vi finns där för er alla som ni finns där för oss.
Kram på er fina människor! ♥

Tjingeling



2 April - 21:12

Kokobombombom!

Har tyvärr inte haft lust, tid eller ork till att blogga de senaste dagarna. Inte kul all för jag tycker verkligen om det egentligen. Men när jag känner så tänker jag asbolut inte sitta här och bara slänga ur mig massor utav skit som bara kommer bli fel i slutändan i alla fall. Jag anser att det är bättre att avstå i så fall, visst jag tappar lärsare på grund av detta, men vem bryr sig. Jag skriver inte för någon annans skull än min egen. Det är ju som sagt jag som avgör hur jag vill att min blogg ska vara! Ingen anna och tur är väll det, hade blit tråkigt annars!
Nog om detta gnäll!

Igår och idag har vi hjälpt Tobbe att flytta eller ja kanske inte så mycket men har hjälpt till i den mån det har gått med Evelina. Sedan har jag varit en "kaffekärring" som gjort och sprungit iväg med kaffe. Inte något jag har emot eftersom jag gillar kaffe och dricker gärna några koppar omdagen.

Evelina har förövrig varit en väldigt glad tjej idag med väldig mycket sprall i sig, just nu ligger hon och leker på matan. Hon vill verkligne inte sova, skitungen! Hon brukar sova mellan 19:00-20:00, men inte idag eller igår.. Igår var de något som inte alls stämde med min lilla skönhet, hon spydde ca 5 små spyor på mindre än en timme. Visst brukar små barn spy men hon är inget spy barn och brukar ALDRIG spy eller jo kasnke något gång då och då bara men inget mer.
   Förövrig med Evelina går det rent av åt skogen emd att av vänja henne vid bröstet. Hon är så tutte kär att de inte är klokt. När jag är ensam hemma med henne och hon blir så galet jätte tokigt ledsen så får jag sååååååå dåligt samvete eftersom jag vet att jag kan trösta henne. Kan inte allt kul. Jocke har väldigt dåligt tålamod och ger upp efter två räda sekunder, får väll amma Evelina tills hon är 15 år eller något. DEt är ju trotts allt väldigt mysigt, fast inte när hon blir äldre kanske, haha! 
Älskar min pluttis även om hon är en tokig tuttkär liten ensvi dam. Hon börjar bli så stor nu, det skrämmer mig lite att de går så frt. Shiit snart kommer jag vara 45 år och kärring, liksom rynkig och sånt där äckligt. Blää , jaja alla blir vi väll gamla något gång. Mindre kul att bli kärring bara!

Imorgon kommer min älskade stora syster Sandra hit med henne vän Madde. Det var jag som tyckte att Madde ville följa med och det ville hon, toppen. Evelina tycker så mycket om de två så det ska bli jätte kul. Sen ska sandra klippa och färga mitt hår, hon är ju frisör så hon har med sig färg ifrån sallongen hon jobabr på. Blir till att färga utväxten och lägga nya slingor. Hopas det blir bra.
   Vi ska inviga min nya grill i morgon med, jag ska grilla nötbit av fransyska. Det ska bli riktigt gott, ska troligtvis göra hemma gjort potatisgratäng till med om det hinns med annars blir det äcklig potatissallad!
   Hoppas alla får en trevligt kväll, godnatt!

Tjingeling
 


RSS 2.0