Maj 26 - 10:21

MAX hambugerkedja!

Åh jag har ju helt glömmt bort att berätta att min chef från Max ringde mig i Tisagds och frågade om jag hade möjlighet att åka på utbildningt till en av Max resturangerna i Halmstad redan nu till helgen. Och jag blev jätte glad över detta och tackade självklart ja. Man ska aldrig tacka nej till jobb och absolut inte i början.
Egentligen skulle vi hälsa på min faster, farmor och kusiner på lördag, efter det till Liseberg och Evelina skulle vara med hennes mostermormor för första gången helt själv. Men jag anser att Liseberg och släkten finns kvar och tyckte att jobbet fick gå före, det var ett självklart val för mig. Dock fick Jocke vara ledig på fredag men det gör inget eftersom jag ska jobba längre än vad han skulle gjort. Så han och Evelian får en riktig mysig far och dotter helg, dem skulle nog gå och titta på fotboll. Jag blir inte ett dugg förvånad, haha. Fast dem gillar ju de båda två. Mina fotbolls tokar!

Mina Utbildningstider
Fredag: 09.00 - 16.00
Lördag: 11.00 - 16.00
Söndag: 11.00 - 16.00

Visst är man lite nervös och lite spännd men det ska verkligen bli så himla roligt att få börja jobba. Jag längtar som en tok även om det inte är lätt de första dagarna men med rätt inställning och att man visar framfötterna så klara man det mesta. Ni får tänka på mig i helgen och önska mig lycka till!

Wiihoo, fick sms från posten nu och paketet finns att hämta ut på Ica Kvantum i stan. TOPPEN!

Tjingeling







Smarrigt!


26 Maj - 09:27

Halmstad!

Idag ska jag och Evelina med hennes farmor och faster till Halmstad för lite shopping. Jag ska försöka hitta lite födelsedagspresenter till Joakim, kommer nog blir svårt... För han har ju redan allt! Men men... Sedan ska jag leta efter en snygg bikini till mig och något fint till lill tjejen. 
   Sen hoppas jag att jag får sms / post ifrån posten idag så jag kan hämta ut ett paket som vi beställt. För det skulle kommit runt den 20 maj med fick mejl om att det var försenat, så himla tyspisk när det inte är viktigt att de ska komma på en speciell dag. Jag ogillar förseningar av alla dess slag, tycker man ska passa tider oavsett om det är ett paket eller ett möte. Jag skämms när jag komemr försent och brukar vara en aningen tidig istället var jag än ska. 
  Nu ska jag fixa mig medans lillan sover lite middag, hon låter lite från rummen antingen håller hon på att vaknar eller så pratar hon i sömnen som hon brukar göra emellan åt. Hoppas hon sover någon timme så jag har en glad och utvilad tjej idag.
   Blir även lunch hemma hos hennes farmor idag, skönt att jag slipper laga det idag.  
Jaja, nu vakna hon visst måste få henne att somna om! -.-

Tjingeling


20 Maj - 20:08

Blandade känslor!!!!!!!

Jag har för mycket känslor inom mig just nu, jag skulle helst vilja skrika rakt ut, högt som faaan rent ut sagt. Jag har legat vaken flera nätter i rad och bara tänkt på hur j*vla orättvist livet är. Jag är 20 år och har så sjukt mycket inom jag som jag bara vill bli av med. Jag ligger och tänker på att de borde finns något slags föremål som man kan radera händelser och minne från hjärnan med, sånt som hänt som har satt djupa ärr inom en. Känner inte igen mig själv just nu, hur jag agerar eller något. Enda personen jag riktigt bryr mig om just nu är min dotter, hon är mitt ljus, hon får mig att orka kämpa och känna mig älskvärd. Evelina har lärt mig så mycket sen hon kom. Min dotter är och kommer alltid vara mitt allt. Självklart finns jag för Joakim också eller snare han finns för mig. Han är ett oerhört stort stöd som jag är rena idioten emot emellan åt, har så svart att förstå att han faktiskt tycker om mig, känns lite som jag måste "testa" hans gränser bara för att jag själv inte mår bra... Idioti som kommer när jag blir sur! Hatar det. Men är glad över att jag har Evelina och Joakim, dem är underbar. Finns inga som dem två, verkligen inga som är i närheten så bra.

   Alla får vi svackor i livet, jag har en nu och det är inget jag sticker under stolen med eller skämms över. Det är faktikst jätte jobbigt att jag ibland känner för att bara vill ta en paus. Men det går inte, hur skulle de se ut om jag bara tryckte på en knapp och blev pausad. Nej man måste kämpa man måste se allt positivt även i de tuffaste perioderna i livet. Jag har kämpat sedan barnsben och tänker inte ge upp nu. Inte en chans att jag ger upp, de personer som satt ärr i mitt liv är långt ifrån värda att se mig ge upp, min kamp är att vinna och ta mig ur denna svackan rakryggat och en erfarenhet rikare. Jag har blivt starkare utav allt det jag varit med om i livet, det vet jag ju. Just denna svackar är svårt att ta sig förbi men det går sakna men säkert framåt, det känns så himla bra. Men jag ahde aldrig klara det utan min familj som får mig att känna att jag faktiskt duger precis som jag är oavsett vad som har hänt i mitt liv, det är då tid, vi livet i nuet och ser framåt allt kan bara bli bättre. 
   
Jag kan ibland blir irriterad över små saker och "hugger" direkt när någon säger något som är fel eller något som jag inte tycker om. Då får man skit för det och får höra spydiga kommentar som "Är du en ...?" eller "Har du ätit.... idag?!".... Det är med skit jobbigt att får höra, jag försöker men vissa dagar orkar jag inte. Det är så svårt, men jag önskar att de dagar som jag faktiskt sovit dåligt bara kunde stänga av allt och inte visa folk att jag är lätt irriterad och så, för det är ju jätte kul att hålla på emot någon som är lätt irriterad och en aningen vresig. Men det går faktikst inte, det är så himla svårt. Jag är faktikst en människa jag med och jag har känslor. När folk ska hålla på "Hej tjockis" eller dylikt så blir jag skit irriterad och tar illa vid mig... Men det brukar komma från folk som troligen inte har sett hur dem själva ser ut eller från folk som inte riktigt accepterar att jag är smala och fin. För jag är stolt över hur jag ser ut även fast jag har en liten kul mage. Slut hacka på hur jag ser ut och titta efter hur ni själva ser ut. Jag är inte snyggaste tjej i världen men jag är mig själv till skillnad från många andra, faktikst. Jag behöver inte sminka mig över drivet, jag behöver inte göra mig till eller vara någon annan än mig själv. Trotts denna svacka så vet jag vem jag är och är stolt över det. Jag är inte personen som vanligt vis tar åt mig. Men just nu vill jag inget heller än att ta mig upp och stå rakryggad med ett självförtroende till 100%, för mitt självförtroende har det aldrig varit något fel på, snarare tvärtom. Men just nu är det inte tiptop och det måste jag acceptera. Jag måste accepterar att jag inte alltid är stark själv utan att jag måste ta del av dem jag har runt omkring mig och lyssna på framför allt min pojkvän Joakim, hans ord och alla saker han gör emot mig är så himla underbara.
Tack för att ni finns och ställer upp!

   Det finns en till sak som är jätte jobbigt. Jag önskar från botten av mitt hjärtta att min mamma kunde flyga ner från himlen och bara kram om mig bara för 5 minuter. Det finns ingen jag är så beskivken och arg på men som jag samtidigt älskar så oerhört mycket att de inte med ord går att beskriva. Ångar att jag inte svarade det sista gångerna hon ringde... Några dagar senare var det försent, då hade hon redan gett sig av. Jag känner ånger emot henne och jag VET att jag inte borde gör det efter allt hon gjorde emot mig, men det är så svårt att inte göra det! Hon var trotts allt min mamma och det kan ingen ta ifrån mig. Hon förstod mig alltid trotts att hon egentligen inte kände mig till 10000% men det är väll de bandet som alltid finns mellan en dotter och en mor. Att vi förstår varandra bättre än någon annan på jorden. Jag vet att vi kommer få ses ifram tiden på en plats där det inte finns någon onska alls, bara kärlek och lycka. Där vi alla är förendade och får leva med dem vi älskar. Den drömmer kommer finns i mitt hjärta tills mina sista andetag, drömma och får fantisera om hur hon har det är helt underbar. 
Mamma, vi ses i Nagijala ♥
  
Massa kärlek till min familj och släkt.
Tack för att ni finns! ♥


Tjingeling!


Min underbart fina prinsessa ♥


Glädje


 
Lycka



(Bilder tagna ifrån google.....)



19 Maj - 19:34

Mammagruppen

Idag har jag och Evelina varit på mammagruppen. Malin var snäll som körde både dit och hem. Vi hämtade Johanna och Isabelle påvägen dit med. Så sjukt kul det var när vi skulle få plats alla i bilen säger bara tre barn med bilbarn stol och tre brudar, vi brudar är så sjukt gryma. Mammagruppen var trevligt som vanlig men vi pratade om saker och ting som gjorde oss lite nedstämda.
   
Efter mammagruppen följde Johanna och Isabelle med mig och Evelina hem. Vi tjödade, drack kaffe och åt glass. Hade jätte trevligt verkligen. Är så kul att träffa andra unga tjejer med barn och som man kan känna att man kan vara sig själv med. Det gillar jag! När dem var hör fick jag ta fram Evelinas babysitter och bygga ihop den, först gick de åt skogen men sen så, säger ju det att vi tjejer vi kan. 
   Runt fem tiden kom Jocke och Tobbe hem till mig. Jocke skulle köra hem Johanna och Isabelle eftersom jag skulle ut på körlektion. Som gick som den gick... Har så dålig självkänsla när det gäller att kör att det inte är klokt! Får jag bara bort det dålig med att jag trycker ner mig själ kommer det gå mycket mycket bättre, det vet jag! Usch, måste jobba emd det! Ananrs har jag bra självkänsla men aldrig när jag kör... Lite jobbigt men men!

Träning

Ja, ni läste rätt det står faktiskt träning! Jag har tränat idag första gången på evigheter. Jag har bestämmt mig att börja jobba varanan eller ca 3-4 gånger i vecka, ja det blir ju typ varanan. Sedan avsluta med ca 50-60 situps. Jag ska ha samma runt tills jag orkar springa hela mitt varvet. Sen när jag orkar det ska jag göra rundan lite längre allt eftersom. Jag har bestämmt mig för att börja träna just för att jag mår bättre utav det. Det är en liten stund med egen tid plus att man känner sig piggar. Det är verkligen ett mål, men jag brukar aldrig följ följa mina olika tränings upplägg. Men denna gången SKA jag verkligen göra det för nu har jag ett mål, det har jag aldrig haft innan! Jag har faktikst lite komplex över min mage fast att jag samtidigt är stolt över den. Jag har burit ett barn där inne därför har det ju blivit en lliten kula, men den vill jag ha väck! Jag är absolut inte tjock det vet jag men man behöver inte träna för att bli smal. Jag tränar enbart för att få kondition, bli piggare och få en aning plattare mage igen efter min graviditet.  Jag kommer äta som vanligt kanske mindre onyttigheter. Det är min plan till att börja med, sedan kanske jag utvecklar det men man måste starta någonstans så är det.

Önska mig lycka till! :) 

Tjingeling!

Lite bilder från idag som jag snodde från Johannas blogg, hihi!



Bilden på G till mammagruppen!



Söta Bella lånar Ewis babysitter.



Jag fick låna lilla Bella och Ewis blev lite avundsjuk.



Min söta och älskade dotter, Evelina ♥



Isabella ler mot Evelina.



Fina vackra,  Ätran!


16 Maj - 11:14

Kendji Inlund

20 Januari 2011

† 15 Maj 2011

Finner inga ord, det som hänt den lille pojken är fruktansvärt.
Efter 4 månader i livet fick lille Kendji vingar och flög tilll himlen.
Jag sänder alla mina tankar till din familj, släkt och vänner.
Jag önskar att ingen fick genomlida förlusten av sitt barn.
Jag önskar från botten av mitt hjärta att jag kunde göra något.

Tänker på dig, Tilda!
Kramar om!
♥ ♥ ♥



Lille Kendji ♥


En fin liten pojke ♥


VILA I FRID KENDJI INLUND


15 Maj - 17:31

Fredag!

Vi var i Ullared och handlade en himla massa saker till vår bortskämde lilla skitunge Evelina. Jag hittade för en gång skull massa kläder till henne där, jätte nöjd. Sedan fick hon lite nya leksaker, sandleksaker, bollar och en pool. Plus lite små plock. Vi köpte mest nödvändighter, tråkiga saker med andra ord.
   Sedan tillbringade vi kvällen hos pappa och Nova, det var jätte roligt och mysigt. Jag och Nova gick även en sväng till Mickan och kan säga att Ossian älskade Nova.  Sedan när vi kom tillbaka till pappa så hade Jocke redan nattan snuttan och hon sov så gott även där. Vi åkte hem runt 22 tiden, vi tänkte att någon gång gör det  absolut det absolut inte något om man rubbar på hennes rutinter. Och hon somnade om gott när vi kom hem. Så det var absolut inga problem.

Lördag!

Hela familjen Nilsson/Johansson tog en sväng med bilden till Evelinas farföräldrar dock bara en kortis, stannade även till och I-B där vi blev bjudna på glass. Hon har nästan alldit god glass att bjuda på. Efter skulle vi till stranden men Evelina va så trött så vi struntade i det och drog till affären istället, sedan hem.
  Väl hemma så fixade vi i trädgården säkerligen ca 1 ½ - 2 timmar (Evelina sov gott i vagnen då), fint blir det men långt ifrån klara. Det är riktigt kul och jag har börjat få såna där gröna fingrar nu. Jag älskar att fixa och dona i trädgården, men det var segt att plocka säkerligen 100000 miljer maskrosor från gräset... BLÄÄÄ. Ska plantera gräs och klippa mer kansker när det blir en fin dag, sedan klippa buskarna runt midsommar efter de är vi nog i princip klara.
   Efter allt pill i trädgården så vart de lite tråkigt stämmninge och en gräl mellan mig och Jocke, aldrig kul att bråka. Speciellt inte om meningslösa saker, usch! Får vara slut med det, men klara alla bråkar någon gång. Men det händer inte ofta längre att vi bråkar, skönt det.
   På kvällen lagde jag två rätter. Jag drack två glas vin och Jocke tog en special öl. Det är mänskligt att ta sig något glas vin på helgen någon gång då och då, hihi. Det var verkligen gott eftersom jag inte tagit det sedan lång innan jag blev med Evelina. 
   Det var jätte mysigt att äta gott med min favorit kille, vi hade massa tända ljus och mysigt som bara den. Satt och tittade på "kvällen är din" och jag var lika bölig som vanligt, haha!  Men det var den mysigaste kvällen på väldigt länge, det behövde vi. Lillan var så snäll och sov hela kvällen i sin säng.
Älskar min pojkvän och dotter mest i världen!♥

Söndag!
Gick upp runt kl. 07.15 för att fixa ordning en himla massa innan det bar iväg på konfermation av Mattias. Det var väldigt trevligt coh det var så fina sånger i Tullbros pingskyrka. Mattias var duktigt när han läsa massa saker inför hela kyrkarn, jag hade aldrig gjrot det. Sedan var det lite konfermation och kalas firande hemma hos Anders och Jenny (hans föräldrar). Det bjöda på mat och tårta, gott gott. Nu blev man några kilo rikare.
    Nu blir det strax att laga lite mer mat efter vi måste ha lite kvällsmat oxå, blir hemmagjord Lasagne, smarrigt värre, blir ju självklart sallad till oxå. Åh jag längtar redan till det är klart. Efter denna dagen är jag nog 45 kg rikare, någon som vill ha några ?! Haha...

Har även fått veta en otroligt hemsk och tråkigt sak idag. Inget jag delar med mig av fören jag vet helt säker varför osv. Men jag kan säga att jag blev otroligt ledsen och att det inte är något jag önskar någon på jorden. INTE ens mina fiender, inte någon i världen! Världen är så otroligt orättvis.... Bläää!
 

Tjingeling


12 Maj - 10:49

Mickan och Ossian

Igår var en av mina bästa vänner här, alltså Mickan. Hon hade självklart med sig sin son Ossian som en liten charmör. Tycker det är så roligt att träffa dem och det tycekr Evelian med. Hon blir så spralligt efter som det är nogn i hennes storlek. Hon behöver inte heller vara lika försiktigt som mot en liten bebis. Ossian är nämligen strax över året. Men klart att hon är försiktig i alla fall, men det är inte på samma sätt som med en liten spädis. Jaja nu förstår. 
    Vi tog en sväng om på stan med barnvagnarna (med barn i) och sedna tog vi lite glas. Jag åt en väldigt god mjukglass, underbart att ta första mjukglassen och det lär bli mååååånga fler för min del. Evelina gillade den med, ovanligt att den damen är glass. När vi kom hem blev det kaffe och busa med Evelina eftersom Ossian sov. Men när han hade vaknat var det full far på bägge två. DEm stod bägge två och lekte med Evelinas gåstol. Hur det nu kan vara så roligt, men Evelina skratatde och var hur ivrig som helst.
    Dem åkte hem runt 17:30 och då var det bara för mig att förbereda Evelina för sängen och försöka hålla henne vaken. Hon var jätte trött efter allt lekande och somnade gott redan 19:07. Hon orkade knapp äta vällingen men sov gott nästan hela natten. Min tjej börjar bli väldigt duktig!

Bilder kommer!


Ungamammagruppen!

Idag har jag och Evelina "Unga mamma plus barngruppen" Är inte speciellt sugen på att gå eftersomd et alltid händer samma sak där. Man har samlig på madrasser på golvet, sitter och tjötar och sedan fikar man typ smörgåsar olch frukt. Låter inte så jätte kul men trevlgit att träffa lite andra mammor och roligt att de små kan leka. Evelian är typ äldst nu så detfinns inte något som är lika aktiv som henne, lite tråkgit tycker jag. Men men. Vi får väll de om vi kilar iväg en sväng i alla fall bättre än att bara sitta hemma och vänta. Får besök runt 15.00 och då slutar det så jag kanske ju vara där till 14:30. Så blir det en stund!
Ikväll kommer min kära pojkvän hit, som jag har saknat honom. Jag saknar han dirket när vi är ifrån varandra. Men till sommarn flyttar vi ihop på riktigt och ska förhoppnigsvis bo tillsammas lääänge. Bli gammla ihop och hela fadderuttanlejtjohejgrej, fast gifta oss det ska vi aldrig göra. Men OM jag ska gifta mig så ska det vara så där stor och maffigt, festa hela natten och verkligen vara svindyrt. Ska ha en brudklänning med 10 meterssläp, lång slöja och världens finaste bruduppsättninga i håret som min älskad stora syster Sandra har gjort. Men som ni märker låter det helt orimligt så det kommer aldrig bli av, haha. Som jag alltid sagt " Ska det vara så ska det vara på rikgtigt! Allt eller inget!"

Nu ska jag ta mig i kragen och gå och fixa lite innan lilla snuttan vaknar. Sedan mata och byta på henne, sen tar jag cykeln till mammagurppen, ja så får det allt bli. Som sagt bättre en stund där än att bara sitta hemma och vänta.

Tjingeling


10 Maj - 11:11

Helgen!

I helgen var min mostermamma och Evelinas mostermormor Solveig här och hälsade på. Min kusin Albin var även med. Det var verkligen jätte trevligt. Vi var ute på nästet en sväng och doppade fossingarna i havet, underbart. Evelina blev helt till sig när hon doppade fötterna och man såg på hela henne att hon ville bada. Min lilla tjej älskar verkligen allt som har med vatten att göra. Evelian satt även och lekte lite i sanden. Men mest busade hon nog med Solveig. Hon gick inte stoppa tången i munnen men det gjorde hon samtidigt som hon skrattde och kollade på Solveig. Riktigt litet busfrö är vad hon är.
    När vi kom tillbaka hem till oss var det bara att börja fixa maten och sedan tända grillen. Vi bjöd dem på mat och det tycker jag är så roligt att göra. Jag äslar verkligen att ha gäster, då kan man göra någon som andra kan uppskatta. Det är roligt att göra andra mätt och belåtna. Men roligast av allt var det nog att se att Albin faktiskt åt, alltid varit lite petig i maten så länge det inte är typ pizza eller älg, haha. MEn alla är vi olika och tur är väll det.
    I söndags var jag och Evelinas med Linnéa 3 år. Jag passade henne medans hennes två bröder var med deras pappa och handlade lite nödvändigheter på gekås. Så jag fick känna på hur det var att vara två barnsmamma för ett tag. Gick superbra trottas att Linnéa är ett riktigt litet yrväder. Men jag kännde att jag inte hade velat ha två barn just nu men någon gång då och då ställer jag gärna upp. Men hade nog blivit lite jobbigt i längen att behöva ge lika mycket tid till två barn. Kanske att man vill de om några år. Men absolut inte just nu.
    Vi var även nere en tur vid skrea strand och mötte upp Daniella och henne kompis Vilma. Var jätte kul att träffa henne en sväng, var typ ett år sedan sist. Daniella är min lilla syster Novas syster Stephanies lilla syster. Hänge ni med på de ?! Hoppas det i alla fall. Och som vanlig märkt jag hur kort jag är för Daniella hade typ vuxit 3 meter, jag en mini mot henne. Typiskt att man  ka behöva vara så kort, men lika nöjd är jag för det!

Fisk!

Jag och Joakim har även kommit på att Evelina är en riktigt liten fisktjej. Spelar ingen roll vad det är för fisk eller vilken form den har. Hon äter som en liten häst när det är fisk. Hon älskar verkligen det. Då menar jag verkligen all fisk. Har annars hört att många barn vägrar äta fisk.
Lax, torsk, plattafisk, sej, tonfisk, pannerad fisk, fiskpinnar, fiskbullar..... 
Finns väldigt mycket olika fiskrätter som man kan göra. Jag gör ju alla Evelinas mat själv. Så är det någon som vill ha lite hjälp med recept osv är det bara att hojta till och det behöver verkligen inte bara vara fisk. För hon äter så mycket mer! Bara det att vi misstänker att fisken är hennes abosluta favorit!

Nog för denna gången, Evelina vill leka med mammasen!

Tjingeling


5 Maj - 19:54

Evelina Nilsson!

När du föddes fick jag veta vad riktigt kärlek var.
När jag ser på dig så smälter mitt hjärta.
När du skrattar så slår mitt hjärta tre dubbla slag.
När du lär dig nya saker förgyller du min vardag.
När du ser lycklig ut så gör du mig lyckligast i världen.
När du är glad så blir mitt hjärta fyllt av glädje.
När du finns i mitt liv så vill jag aldrig sluta lev.

Evelina, du är och kommer alltid förbli mammas guldklimp.
Du är den finaste och mest underbar flickan i världen!
Mamma älskar dig av hela sitt hjärta!
Från dag ett tills evigheterna evighet!

♥ Dotter ♥ Mamma ♥


Tjingeling



Flickan som gör mig så stolt, Evelina! ♥


5 Maj - 11:22

ORÄTT!

Idag på morgonen skulle ajg ringa vårcentralen för att boka en tid till Evelina eftersom henne hosta inte gått över eller blivit bättre. Hon hostar så mycket om nätterna och på dagarna att hon har börjat få ont. Jag förklarade för henne jag pratade med att det handlade om ett barn på 9 månader då säger " 6 menar du väll?". Sedan förklarade jag att hon är född i Augusti 2010. Kännde mig dumförklarad men jag vet nog när min dottter är född! Efter ett tag fick jag förklara hennes situation och att vi hade varit där innan. Jag berättade även att jag kännde mig en aning obekväm med lärkarn jag hade innan eftersom jag knappt förstod vad han så. Har absolut inget emot invandrare men ska dem jobba inom vården får dem gärna prata tydlig svenska så jag förstår, plus att han pratade latin med mig. Ska jag behöva lära mig det för att kunna gå till vårcentralen med min dotter?! KNAPPAST! Men efter ett tag när hon när hon förstår att det är jag som är mamman till Evelina. "Vi använder oss inte va tidsbokning vi har dropp in mellan blabla och blabla!" Jag ifrågasätter varför och då börjar hon enbart att vara uppkäftig. Ska man inte vara trevligt mot dem som ringer? Jag känner mig jätte illa behandlad och funderar skarpt på att byta vårdcentral. Otrevligt bemötande, personl som inte kan prata svenksna i Sverige och man får inte boka tider. Seriöst man har ALLTID kunnat de innan, det kunde jag senast för 1 ½ vecka sen! Hur i hela friden ska man gå till väga med ens barns häsla om dem inte är villiga att hjälpa till? Jag tog väldigt illa vid mig och blev både arg, ledsen och vädligt förvirrad.

Känns lite som dikriminering!
Bara för att jag inte fick barn vid rätt ålder enligt vissa vuxna så tänker jag inte låta dem tror att jag är en sämre mamma för det! Jag älskar Evelina lika mycket somjag skulle älskat henne om jag fick henne om 10 år, det är faktiskt ingen ålder att vara mamma. Det finns ingen lag om att en 20 årig tjej inte får skaffa barn. Jag är en ung mamma men jag är inte så ung att folk borde reagera. Jag är stolt över att få vara en ung mamma till Evelina. Heller att jag är ung än att jag dör ifrån min dotter av åldern när hon är 10. Jag kommer få uppleva så mycket med henne som en gammal gaggig mamma runt 80 faktikst inte kan för att man då är för gammal. Jag ska lära min dotter allt jag kan och lite till, lära henne att inte diskriminera folk, lära henne att stå upp för den hon är och att vara stolt över det hon göra och skapar. Jag ska ge henne all min kärlek och alla saker hon vill i rimliga mängder! Jag VET att jag är en bra mamma som prioriterar henne i första hand, det är många som talar om för mig att dem tycker att jag är en helt underbar bara mamma och det värmer när folk säger så!
  Låter inte mig tryckas ner av det här! Utan säger till alla er älder mammor som tror er vara bättre än oss unga. Låt oss vara tills den dagen du ser att vi gör illa våra barn, älskar dem mindre, dem är skitiga med ingrott skit från flera dagar eller har på dem för små/smuttsiga kläder.  Men yttra er INTE innan ni sett något, för ni är inte bättre mamma för att ni är äldre!
Måste tillägga att det inte är någon som har sagt någon elaka till mig personligen men blev så arg på vårdcentralen att jag var tvungen att skriva av mig allt detta!!!!!


Tjingeling




Mammas underbara prinsessa! ♥

4 Maj - 21:08

 LYCKA

Lycka handlar om så mycket!
Att vara älskad är en lycka som inte med ord går att beskriva. Jag är lycklig eller snarare lyckligast i världen över min lilla familj. Men även att vinna någon är en slags lycka eller att få någon man länge önskat sig. Men att varje dag få se sitt eget barn utvecklas och faktist bli en egen stark idivid, det är ren lycka, helt fantastikst och underbart. Att få vara en stolt unga mamma är något jag är både stolt och lycklig över. Att få vara den jag är gör mig till en lycklig person, jag är ingen annan än mig själv. Jag är stol över att jag står med två ben stadigt på jordet och det gör mig lycklig när jag tänker på allt jag varit med om i livet. Jag klarade mig! MEN det var knappt någon som trodde på mig, kan ni förstå att jag fick i princip kämpa utan att någon trodde jag skulle klara mig? MEN jag bevisade motsattsen! Jag kunde och jag kan fortfarande klara mig ensam som jag ofta fått göra, men jag börja sakta men säker att mjukna och faktikst in se att man inte allt är starkast ensam! Jag är så otroligt lyckligt över alla nya människor i mitt liv, dem som bara funnits med i bilden ett par år, ni alla vet ilka ni är!

Min familj, min släkt och mina svärföräldrar!
Jag är lycklig över att ni finns i mitt liv,
ni är helt underbar och helt enkelt bäst!!
Tusen tack för att ni finns där för oss.
Massvis med kärlek och kramar.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Tjingeling!




Evelina, min allra största lycka! ♥


1 Maj - 20:47

Biomys!

Igår var  jag och Jocke som sagt på bio i Varberg. Filmen var helt okej, rätt rolig på sina ställen. Det var ju 3D men det var inte mycket utav det i filmen, men väldigt grym grafik och effekter i den. Innan bion började strosade vi runt i Varberg centrum, vi njöt av solen och värmen. Riktigt mysigt var det.
   När bion var slut drog vi hem och tände grillen, det blev flintastek med potatisgratäng + sallad, det var väldigt gott även fast köttet skulle kunna grillas en stund till. Vi fick stress grilla lite eftersom vi skulle vidare till Tobbe sen efter vi hade ätit. Han och hans "retards" till kompisar skulle tydligen vidare till Vallarna eftersom dem hade fått för sig att de skulle vara mängder med folk där, säger bara HA HA HA.... Vi träffade några där, men det skrattar vi åt dem med. Så jag sa till Jocke att jag skulle dra mig hem och han protesterade inte dirket. Vi kom hem runt 23.45 och då var det bara slänga på sig sovkläder och ta bort sminket. Runt 00:10 kanske till och med innan så sov jag som en liten gris. Jag var döds trött typ. Trodde aldrig jag skulle kunna sova, men det gick! Vaknade runt 06:00 men somnade sedan om till 09:30 och jag kan lova att det var sååå skönt.
    Men oboy vad jag saknade min lilla prinsessa, det var ju ingen som väckte mig med sina gudomliga pussar, ingen som drog mig i håret eller pruttblåste på mig! Min lilla skruttis var så himla saknade, trodde nästan jag skulle spricka. Men vi tänkte inte direkt stress utan åt frukost i lugnt och ro, jag tog mig en låååång härligt dusch och fixade till oss. Kom väll iväg efter 1½-2 timma det var en lugn och skön morgon med.
   Men när jag träffade Evelina igen kan jag lova er att det var en pigg och otroligt glad tjej, jag pussade och kramde nästan ihjäl henne. Men man såg att hon hade haft det bra och hon hade sovit hela natten. Vilken duktig tjej jag har. Så stolt man blir när det går bra för henne.
 Fast just nu känner jag att jag inte vill låna ut henne en hel natt på väldigt länge, jag saknade henne på tok för mycket. Fast när det blir av ska jag enbart dra på mig mjukiskläder och bara njuta av några bra filmer. För det var så himla underbar känsla att vakna utav sig själv och sova direkt när man blev trött.
    Annars har vi varit och kolla på när min farbror Stefan som tävlade hästhoppning i Falkenberg idag. Det var välidgt roligt. Vi träffade även pappa, Nova, Nillan, farfar och Stefans fru Yvonne där. Det var jätte trevligt att träffa alla. Framför allt Stefan eftersom jag inte träffat honom på typ hundra år, haha.
   När vi kom hem efter tvälingen lagade jag mat. Det blev stekt lax, nypotatis, hollsås och koktagrönsaker. Det uppskattades av alla, Evelina åt som en liten häst, fniss. Är så glad att min tös gillar mammas mat och framför allt att hon älskar fisk.
   Nu ska jag tvätta bort mitt smink och gosa ner mig i soffan och glo på humorgalan. Så gottnatt på er gott folk. Hoppas ni får en mysig söndagskväll.

Tjingeling





RSS 2.0