30 Mars - 20:03

BILDREGN!

Idag blir det ett såkallad bildregn. Evelina har fått så mycket fina saker från sin farmor+farfar och av hennes mostermormor denna veckan, så därför vill jag visa upp det. Alltid kul när hon får saker som man tycker om, fast jag älskar nästan alltid det hon får. Det är mer henns far som brukar rynka lite lätt på näsan emellan åt, men de bryr vi oss inte speciellt mycket om, hehe!

Annars har jag och Evelina myst denna dag plus att jag har plockat en himla massa här hemma. Jag har även tvättat några maskiner och lite sånt där nödvändigt. Jag och Evelina har även lek, myst och lyssnat på smurfarna, dem äger helt klart. Evelina somnade runt 18:50 idag men väckte henne igen kl 19:20 för att ta på pyamsen och bytte blöja. Trodde hon skulle vilja vara vaken lite till men icke de. Hon tvär däsckade i sin säng efter lite tutte direkt efter pyamsen och den rena blöjan var på. Hon kanske håller på att få ändrade sov rutiner igen och vill lägga sig redan runt sju. Det är ju den tiden man egentligen borde lägga dem små liven. Om hon sover redan vid 19:00 kommer jag få massa egen tid på kvällarna och de kommer känns sååå konstigt men samtidigt väldigt skönt, tror jag i alla fall. Vem vet inte du, vem vet inte jag, hahahahaha!

Nu ska jag slänga in bilderna sedan blir det soff mys och pilla lite med Evelinas olika fotogrejer som jag håller på med. Gör en vanlig fotobok, en scrapbooking (stavning?) och en med speciella bilder. Lite mycket kan vissa tycka man jag tycker det är kul, framför allt ska de bli kul att ge de till henne när hon blir äldre. Hoppas hon uppskattar de bara, fniss.

Älskar min tjej och hon är värd det allra bästa!

Tjingeling


Till Evelina från Farmor & Farfar!


 Liverpool Fc dress!
Evelinas farfar hejar på detta lag.



Manchester United dress ♥
Evelinas pappa hejar på detta laget.



Två söta små foppa tofflor!



Söt Billabong dress!



Till Evelina från Mostermormor!



Två t-shirtar!
Evelina har alltid blivit kallad lilla grodan!



En söt oversize tunika!


Ett par vita capribyxor!



En väldigt söt klänning dress!



En söt solhatt till sommaren!



En skyllt som stämmer till 1000% ♥



Tusen tack för alla grejer till Evelina!
Det är kul att se att hon är bortskämt av
fler än bara oss, fniss!



Från Anna och Magnus!


Jag fick snygga Billabong short!
Finns inga skönare strandshorts.


Från mostermamma!


Ett bild kollage med bilder på min mor från
när hon var liten tills de att hon gick bort!
Otroligt glad över denna!

Mamma, min älskade mamma! ♥





29 Mars - 20:44

Mys dag!

Idag har jag och Evelina varit hos hennes farmor och farfar hela dagen. Dem kom hem från Thailand idag nämligen. Evelina kollade först lite konstigt på sin farmor men de släppde på två röda, hon var så galet farmorig i princip hela dagen och även farfarig, man fick njuta och sniffa ordentligen när hon satt hos en. Fast de är sååå sköänt att veta att hon trivs med dem.
   Dem hade köpt med sig massa fin fina saker till Evelina. Som hon kommer vara jätte söt i till sommaren. Jag fick ett par short som jag hade önskat mig och Jocke fick ett skärp. Plus att vi fick en jätte snygg "tavla" som var handmåland. Den ska vi ha i sovrummet  när vi bytt rum. Kommer bli sjukt snygg!
Bilder på alla grejerna kommer in i morgon eftersom jag inte orkar fixa det nu. Är nämligen jätte trött men späningar i huvudet... Men det går nog över tills imorgon eller jag hoppas det i alla fall. Är mega trött så blir tidigit i säng idag, ögongen går i kors. Vilket är mindre trevligt!

   Sen måste jag berättar om hur det går med att sluta amma!
Igår ammade jag tre gånger morgon, middag och kväll, middags målet blev på grund av att jag var ute med vänenr och fikade. Har inte ammat mer än en gånger morgon och en gång på kvällen idag så nu går det framåt med detta. Tycker de känns jätte knasigt att inte amma så fort hon är lite hungrig emellan hennes "vanliga" mål under dagen, men de vänjer jag mig vid. Ska inte amma på dagarna denna veckan utan enbart morgon och kväll. Nästa vecka ska jag ta bort morgon målet och hoppas det går lika bra. Lite tveksam till hur detta ska gå men ska ha slutat amma tills hon är ca 9 månader gammal så jag har lite tid på mig att vänja henne av vid tutten. Lite jobbigt när hon är jätte ledsen men kvälls målet välling tog jag med pipmugg och då gick de ner smidigt, fast väldigt mycket utanför med. Bättre en kletig mätt tjej än en hungrig ren tjej, fast hon fick inte på sig men på sin hakklapp och handuken. Så nu är det träning som gäller så hon vänjer sig vid flaskan tills jag börjar att jobba. 
    Kommer inte vara de minsta oroligt i sommar när hon ska vara med sin farmor. För hon trivs så otroligt bra där så det inte är klokt. Evelina är verkligen farmors tös, galet. När hon blir större och kan prat kommer hon nog ofta säga "Kan vi åka till farmor?" eller "Mamma/pappa får jag sova hos farmor?". Det vet man redan nu, fniss. Men skönt att hon är trygg emr fler än oss!
   På fredasg ska vi in till försäkringskassan och prat med dem. Ska ju skriva över Jockes pappa dagar på Anna och hoppas det går smidigt utan en massa krångel. Försäkringskassan är ju inte de lättaste alla gåner, men men.

Nu ska jag kolla lite tv och sedan blir det sängen om en liten stund.
Ha en trevlig kväll alla.

Tjingeling



Evelina ♥ Farmor!


28 Mars - 20:37

Orkar inte blogga idag!


Tjingeling


27 Mars - 21:25

Diss
Inköpslistor!
Denna veckan tänker jag dissa inköpningslistor av alla dess slag. Jag är så trött på att skriva alla listor, jag har verkligen varit en "listoman", men nu är de slut på det. Har varit och storhandlat utan en inköpningslista och på Gekås utan en. Vet nu vad som händer då? Jo man tar de man ska ha som man ser och vill ha, han man en lapp följer man den till punkt och prickar plus tar lite mer. Men jag ahr kommit fram till att de som glömmer man bort de så glömmer man bort det av en anledning, de är nog inte särskillt viktigt om de ändå inte åker ner i vagnen/korgen. För det första så blir allt sååååå mycket billigare utan alla dessa listor, så nu bojkottar jag allt som har med listor att göra. Hej då listor och hej vettiga köp, fniiiiissss.

Hiss
Vårregn
Denna veckan tänker jag hissa vårregn. Älskar doften av vårregn, det är så himla underbart att känna den doften, samma doft varje år sedan man varit liten. Det är en bra doft som påminner en om att sommaren snart är här och att det snart kommer att bli varmt ute. Så mysigt att gå ute när man känner en doft som gör en glad och varm i kroppen, låter kanske konstigt men jag har inget emot att vara ute och gå om det rengar på våren/sommarn. Det är oftast inte kallat plus att det är mysigt att höra hur regnet faller ner emot marken, när de spöregnar är det ju underbart, fast jag ogillar regn annars. Men det är speciellt när det doftar så gott annars kan de kvitta. Nu höjer jag näven och hoppas man snart känner den första doften av vårregnen. Jocke tycktes göra det innan idag fast jag vet inte om han inbillade sig för att han så gärna ville göra det eller inte, vem vet inte du, vem vet inte jag. Hahahaha.


Tjingeling





27 Mars - 21:07

Tuff brud!

Denna veckan får Evelinas brillor och henna Amazing Animal Keyboard bli veckans kap. Detta blir veckans kap på grund av att Evelinas brillor är sååå häftiga och bara så coola på. Hon ser ute som en riktigt liten tuffing i dem. Jag köpade dem just för att det ofta blåser ner i vagnen och jag ogillar när hennes ögon rinner, men även för solen förståss. Keyboarden köpte jag för att Evelina har testat en liknade som Tindra hade och då gillade hon den. Evelina har spelat jätte mycket på sin keyboard och hon tycker den är super roligt. Hon skrattar och slår på den, vill absolut inte sluta. Den var verkligen ett toppen köpt.

Vita solbrillor från Lindex 39.90:-
Amazing Animal Keyboard från Gekås 99:-


Tjingeling



Tuffa barn solbrillor :)



Amazing Animal Keyboard.
Alla små barn borde ha ett var!


26 Mars - 19:08

VÄLLING!

Min lilla Evelina gillar oftast inte att ta flaskan utan hon älskar mammas tuttar.
Men vissa dagar/kvällar tar hon den riktigt bra, när hon vill.
Nu ska vi ju lära henne att ta flaskan enbart, eftersom jag ska börja jobba.
Igår tog hon flaskan jätte bra, men hon ville hålla den helt själv.
Varken mamma eller pappa skulle hjälpa henne.
Hon börjar bli riktigt stor nu min tjej och väldigt duktig.
Hon gör mig så otroligt jätte mega stolt.
Mammas prinsessa, jag älskar dig!
Evelina

Tjingeling



Evelina dricker välling, helt själv!
Visst blir det lite söligt men det gör inte oss något.


26 Mars - 18:44

Vilken härlig dag!

Underbara dag, vilket härligt väder de varit. Jag bestämde mig direkt när jag såg vädret att idga ska jag ut och traska låång. Jag sms:a min vän Malin och kollade om hon och Tindra skulle med ut och gå mot stranden. Och dem var på, mötte upp dem runt 11:00 tiden någongång. Hennes syrra Madde hängde med, det var väldigt trevligt. Vi gick ner mot skrea och tittade på deras mammas hus som håller på att renoveras totalt. Kommer nog bli grymt när det är klart. Vi blev bjuda på smörgåstårta och coca-cola, det satt fint. Evelina vaknade och fick med lite smörgås. MEn eftersom hon inte ville somna om och blev en aningen arg så ringde jag till Tobbe och kollade om de var lugnt att vi gick dit för att ge Evelina mat, vilket det var. Han är hon Jockes bror Krille och lanar.
   Efter Evelina fick mat gick vi hemåt. Vi gick inom kyrkogården vid Hertingsgår, det slog mig att det finns väldigt fina gramstenar. Knasigt nog. Sen kom jag på mig själv att jag slarvat med att gå till minnes lunden så blir en tur dit snart med. Fast tycker det är så jobbigt, mycket känslor där så brukar brista ut i tårar men.
    När vi väl var utanför oss så tyckte jag synd om Evelina som hade suttit i vagen i ca 3 timmar, så jag bestämmde mig för att avsluta med att hon fick gunga lite. Hon orkade inte gunga emr än ca 6-8 minuter. Men det var en liten stunden i alla fall. När vi väl kom in var hon hungrig igen som ett litet matvrak, hon ät en healv barnmatsburk, duktiga tjej. Hon har precis börjar med 8 månaders maten och den blir hon mättare på snabbare. Innan räckte knappt en halv burkt nämligen, men nu räcker en halv gott och väl.
   Runt 14:30 kom Jocke hit efter hans match han hade vunnit idag, 4-2 mot Ätran. Dukigt, men ogillar att han släppte in 2 mål, men det gör ingen bättre än 10000 st. Hahaha! Sen har jag vikt ett berg med tvätt, Jocke diskat ett berg med disk och lagat väldigt god mat gjorde vi tillsammans.
   Efter maten så tog vi ut Chicko på en runda, han har även legat ute i trädgården och stekt i solen. Det gillade han verkligen och han grövde INTE. Det var en duktigt Chicko. När vi var ute så tog jag Evelina i bärselen, det var väldigt mysigt men också väldigt tungt.
   Nu väntas det att lägga in all vik tvätt och hänga upp en ny maskin tvätt plus att ladda en masink tills imorgon. Efter det blir det ska vi inte göra allt för mycket, ska kolla körslaget om en timme. Efter de blir det nog en film. Det blir en lugn myskväll för oss.
   Hoppas alla för en trevlig lördagskväll.

Tjingeling



Busiga Evelina pratar när hon gungar.



Min tjej har kommit på att man kan hålla sig runt repet.



Evelina och mamma ute på promenad i bärselen.



Hel bild på oss med bärselen.


25 Mars - 18:22

HAPPY!

Idag runt 12:00 så ringde de berättade hur min abretintervju hade gått. Och den gick super bra eftersom jag inte nu mera är arbetslös. Känns jätte bra men samtidtg lite konstigt. Någon gång i Maj ska jag ut på upplärning och sedan i Juni så kommer börjar man på riktigt. Ska bli så kul att komma ut och jobba även fast de skrämmer mig en aning, men men de går nog över. Hoppas att jag kommer trivas och att det är bra folk som har fått jobb där med.
För övrigt så är jag sjuk. Har en väldigt tät näsa, huvudvärk och fryser som en oxe. Men det går väll över de med. Lillan värkade varm innan och hon hade feber 38 grader, inte så farligt med lite. Blir de värre får hon en panodil, har inte varit över dirvet gnällig heller så väntar med värktablett för hennes del. Själv knapprar jag panodil, inte jag tycker om men ibland måste man.
Har varit och Ing-Brith och Lennart en sväng för Jocke skulle hjälpa till med att slänga skräp på tippen. Plus att vi fick våfflor och dem va såååååå goda. När vi kom där ifan så var de dags att stor handla. Mia var här och passadet Evelina under tiden. Det hade gått jätte bra och Mia tyckte det var mycket roligare och framför allt lättare att passa henne nu när hon blivit större. Det är kul de för Evelina trivs med sin faster, detr märks!
Nu ska jag slänga på mig mina mjukisar och bädda ner mig i soffan. Jag tänker inte göra mer än sånt jag är illa tvungen att göra, för nu är min orkar slut efter denna dagen. Så bloggar mer imorgon!

Tjingeling



Här ska jag börja jobba!



24 Mars - 13:11

BLÄÄÄ

Vet inte varför med efter min arbetsintervju fick jag ont i magen och en smula ångest. Kommer självklart tacka ja om jag får de, men skulle inte bli ledsen om jag inte fick det heller. Eftersom jag fick ångest efteråt, jag är jätte löjlig. Men känns som jag överger Evelina om jag börjar jobba, känns inte alls lika bra längre. Hoppas denna känslar går över, för jag vet att Evelina behöver komma bort från mamma också. Evelina behöver lite "egen tid". Hon ska ju vara med sin farmor mesta tiden om jag får ett jobb, så känns i alla fall tryckt på den fronten. Sedan finns de andra som också kommer att finns med i bildet och hjlälpa till. Vi behöver alla extra pengar vi kan få plus att jag behöver komma ut bland folk och arbeta, men just nu känns det faktikst en aning jobbigt. Så jobbigt att jag bara vill spy och gråta liter vis med tårar. Vilken tönt jag är!

Är det någon mer som fått en sån här konstig känsla?
 Eller är det bara jag som är nojig och knäpp? 
  
Jag älskar min tjej mer än allt annat på denna jorden och gör allt för henne. Hon är verkligen den bästa gåvan jag fått, hon är min guldklimp. Jag älskar att se henne göra ny framsteg, blir så stolt. Den härligaste känslar är när hon skrattar/ ler, då pirrar det av lycka i hela kroppen. Men samtidigt kan hon vara den tokigaste och envisnaste bebisen på jorden. Evelina är verkligen den finastse och mest underbara flickan på denna jorden!
Evelina, mamma älskar dig oerhört mycket. Jag kommer finnas vid din sida i alla lägen. Stötta dig i dina val och markera när du gör fel. Du kommer för alltid att vara vårt chamrtroll oavsett om du är 7 ½ månad eller en 14 årig fjortis. Spelar ingen roll hur du blir eller vad du gör, för mamma och pappa kommer älska dig lika mycket i alla fall.

MammaEvelina
Pappa
Evelina
 ♥ FAMILJ

Tjingeling



Världens vackraste flicka


24 Mars - 09:36

Uppe med tuppen!

I natt sov Jockes systser här, det var trevligt. Vi busade med lill tjejen och sen hjälpa Mia mig att bada henne. Min lilla dam har fått för sig att man ska sitta upp i badet nu, tokfia. Men det gick ju bra de med som tur var.

Idag var man uppe tidigt redan halv 7, jag skulle fixa massor för att sedan åka till stan vid 09:00 tiden och gå på en arbetsintervju. Ing-Brith kom hit och hämtade oss strax innan 09:00 och körde lite bil med Evelina under tiden jag var där. Det tog ju bara ca 7 minuter så hon väntade. Nu håller vi tummarna till imorgon eftermiddag eller tills i början av nästa vecka. Men som jag ser det, antingen får jag ett jobb eller så blir jag en erfarenhet rikare. Man ska alltid se saker från den positivt sidan. Intervjun känndes bra förutom att jag va lite snurrig och sa en sak några gånger, men va gör det. Jag var öppen och ärlig angående allting, så antigen gillar dem det eller inte. Det är upp till bevis. MA ska inte vara annat än ärlig så är det bara, jag är inte den som tänker sitta där och ljuga i alla fall.
   Idag ska jag och tösen till unga mamma plus barn gruppe. Hoppas på att det bli en trevlig stund där. Nu väntar jag på att lillan ska vakna och sedan få lite gröt. Jag trodde ju intervjun skulle ta lite längre tid försrt och då skulle Ing-Brith fått ge henne gröten hemma hos dem. Men nu får hon de när hon vaknar istället.
Nu ska jag ta mig lite frukost eller i alla fall något att äta. Jag börjar bli en aning hungrik, drack bara lite cola. Men måste ladda upp tuttarna med lite näring till lill tjejen. 


Tjingeling



Mor och dotter busar, kärlek


23 Mars - 13:37

FRÅGA + SVAR

Vad har hänt med dem?
(Alltså mina föräldrar).

 ♦ Min mamma gick bort den 4 Augusti 2010.
Hennes hjärta orkade inte slå längre.

♦ Min pappa och jag har förtillfället ingen kontakt.
Varför? Det är inget jag tänker skriva här!

♥ Men jag älskar båda min föräldrar i alla fall.
Utan dem hade jag ju aldrig funnits.




22 Mars - 20:07

Bildbevis!

Har ju skrivt lite om att vi håller på att lära Evelina att sova i egen säng.
Så här kommer en på när hon faktiskt sover i sin säng.
Min tjej börjar bli stor och väääldigt duktig.
Blir stolt i mitt mamma hjärta när hon gör nya framsteg.
Älskar min tösabit mer än något annat i världen.
All kärlek till min dotter!


Tjingeling



Min prinsessa sover sött


22 Mars - 18:41

Tummen upp

Dagen började med att jag fick ett sånt strånande humör eftersom vädret var på topp plus att min vän Mickan och hennes son skulle komma runt 11.00 tiden. Jag och Evelina åt frukost och fixade oss innan dem kom. Sedan när Mickan och Ossian kom hit så snackade vi massor och drack kaffe. Sedan blev klockan lagom till att pluttisarna skulle äta lite lunch, så vi gav dem mat sedan klädde vi på dem för att sedan bege oss ut på låååång promenad.
    Vi gick runt vallarna sedan in mot staden, jag köpte super coola brillor till min lilla groda. Hon ser as ball ut i dem, tuff brud. Sen gick vi imon bilskolan men Jocke var ute på lektion, men snackade lite med Tobbe. Han har troligen fått lyan jag fixat till honom, toppen! Sedan efter de gick vi till coop forum för att jag var tvungen att handla lite nödvändigheter. Skulle vilja stor handla de ekar lite i min frys (enligt mig). Vi tog vägen om sloa och sa hej till Malin och Tindra. 
   När vi kom hem var de dags för våra små att äta igen, vet dem äter ofta men så är de när man är en liten. Vi drack kaffe och käkade nergerbollar, mummsigt. Haft en underbar dag med min helt galet underbara vä, men kan verkligen vara sig själv och flumma loss med henne. Helt otroligt snäll tjej och hennes son är ett riktigt charmtroll. Evleina och Ossian gillar verkligen varandra. De kramades, ur gulligt! Vi ska ses nästa vecka igen eftersom vi alltid ahr så kul ihop, det gillas. 
   Jocke kom hit efter jobbet och håller oss sällskap, trevligt. Vi ska nog inte göra allt för mycket idag, får se om han stannar över natten eller om han åker hem. Han är rätt trött idag, så kan de vara ibland.
  Nu ska jag vara lite social mot mina två favorit, Evelina och Joakim. Hoppas alla får en trevlig kväll.


Tjingeling



Mammas tuffing ♥


 
Ossian och Mickan ♥



21 Mars - 20:18

ÖVERLYCKLIG!

Fick precis världens bästa samtal.
Säger inte vad det handlar om än..
Men håll tummarna för mig på Torsdag!

Tjingeling


21 Mars - 17:47

Mammas stora tjej ♥


Igår bestämde vi oss för att på börja operation "Evelina ska sova i egen säng". Så jag matade henne lite i soffan och lät henne somna där. Sedan när kl var ca 22:00 och reklam på söndags filmen bar jag in henne till sov rummet och lade henne i sin säng. Självklart vaknade hon men de visste jag redagn att hon skulle göra. Så jag kröp ner jämte henne och matde henne till hon somnade.
   Det gick super bra eftersom hon sov i sin säng tills kl 02:29. Duktig tjej, trodde hon skulle när jag gick in och lade mig men de gjorde hon inte. Känndes obehagligt tomt i sängen utan henne, tänkte ta upp henne... Men sen tänkte jag om, det är bra för henne och för mig att vi sover i olika sängar. Man sover mycker bättre då. Hoppas ni hon snart sover hela nätter eller att hon åtminstonde bara ska äta en gång. Runt påsk har vi tänkte och ta bort alla natt mål för henne. Så hoppas det går bra det med. 
   Blev ingen bild på när hon sov i sin säng, vågade inte ta en eftersom jag var rädd att hon skulle vakna utav blixen. Det har hänt innan när hon sovit i t.ex soffan eller dylikt.

För övrigt så har Evelina sovit i princip hela dagen, mysigt med sånna dagar emellan åt. Hon har ätit bra även fast hon har velat sova mycket, tror hon sover mycket för att motvärka någon slags sjukdom.. Vet inte men de sägs ju att små barn vill sova om en infektion är på väg, men hon visar ingenting för att de skulle vara på gång mer än att näsan är lite rinnig fast de syns knappt.
   Snart ska jag nog ta en dusch eller om jag gör det ikväll när hon somnat för natten. Vi får se när det finns tid för det. Ska göra varma mackor senare, det är så gott. Blir nog Tess speciallare, en favorit som nog bara jag gillar haha.


Tjingeling



Mammas sovande prinsessa ♥


20 Mars - 19:32

Mys pyamas!


Denna veckan får Evelina rosa pyamas bli veckanskap, jag tycker den är super söt och mysig. Plus att det var två pack, det gillar jag. Pyamaser är något man behöver minst 4-5 stycken av i samma storlek. Jag tycker det är ett måste i alla fall, men det är ju en smak sak.
Jag har tänkte ha pyamsen med den delen den inte ska ha för att jag tycker det blev mycket finare. Men det är ju med en sak man får avgöra helt själv.
Hoppas den sittar bra på men det brukar Kappahls pyamser alltid göra, dem är inte lika tighta som på andra ställen. Jag tycker inte en pyamas ska sitta tight, mycket bekvämare lite större.



Rosa elefant pyamas från Kappahl 199:-


Tjingeling




Evelinas söta mysiga pyamas!


20 Mars - 17:58

Diss
Skitsnack!
Denna veckan tänker jag dissa skitsnack. Jag är så trött på folk som ska snacka så himla mycket skit. Varför inte säga direkt till personen vad du t ex. tycker och tänker om personen i fråga. Finns en speciell person jag syftar på, du kan skriva skit om mig som du tror att jag inte ser eller läser. Sen tror du att du kan få gulligulla med min dotter, noway! Jag är inte helt blind eller döv, bara så du är medveten om det. Men jag bryr mig inte speciellt mycket om ditt beetende eller sätt att leva på. Jag låter dig vara utan att snacka en j*vla massa skitsnack, eftersom jag är vuxen nog att inte snacka skit om dig! Orka hela tiden få hör saker som " hon har förstår .... liv" eller "hon vll hindra ... att träffa...!" Hur moget är det på en skala från 1-10?
   Jag dissar inte någon person utan själv skitsnacket som många håller på med. Visst innan det bli en kommentar om det... Så är jag långt ifrån guds bästa barn och självklart har jag med snackat en himla massa skit om folk. Men förtillfället gör jag det inte, säger inte saker som jag inte kan stå för. Jag anser att de man säger om folk ska man kunna säga till personen man snackar om "face to face" annars är det skitsnack! Jag tycker många är otroligt fega i dagens samhäll, för j*vla mycket folk som snackar skit!


Hiss
Söta barnkläder
Denna veckan tänker jag hissa Söta barnkläder. Älskar att gå in i en affär med barnkläder, speciellt nu när alla sommar söta barnkläder har kommit in i butikerna. Det finns så mycket söta barnkläder att man ofta bli sååå där tok kär i dom. Det är på gott och ont förståss, man kan ibland råka köpa lite för mycket. Men kan nog inte ha för mycket kläder? Eller? Om man kan de så har Evelina det.
  Jag har som sagt väldigt svårt för att inte köpa, men nu de sensatse har jag börjat fråga Jocke innan jag köper och det blir nästan alltid ett NEJ. Men ibland gör jag det i alla fall. För vem kan stå emot någon som verkligen är så super sött eller fint så de riktigt kliar i fingrarna? Inte jag i alla fall.
   H&M, Lindex och Kappahl har dem bästa barnkläderna i världen till bäst priser! Jag älsar dem. Men det är ofta svårt att komma ut från butikerna utan något i handen, haha. Detta får bli min hiss denna veckan.


Tjingeling










19 Mars - 21:33

Besvikelse!

Att känna sig lämnad utav något som nästan intill alltid funnits där är inte kul. Men varför ska jag ens försöka att ta kontakt längre? Jag har ringt tusen j*vla gånger och personen i frågan bara klicker eller svara "hinner inte prata nu" eller " var de något viktigt, jag har massa att göra" etc... Hur kul är det att alltid få höra massa bortförklaringar? Jag tycker inte det är speciellt trevligt. Varför inte bara säga "Jag orkar inte parta just nu kan vi hörsas senare?" Det är då mycket trevligare än att bli klickad eller i sido satt. JAg är inte personen som brukar bli ledsen men nu har faktikst personen håll på så här i flera månader och jag har börjat tröttna. Finns gränser för hur man kan behandla folk, men vissa förstår ju inte att det sårar när man gör sånt!
   Sedan kan jag ju säga att det är tur att Evelina är liten så att hon inte förstår att de du lovar bara är luft. Jag menar DU lovade Evelina pengar till en att köpa en .... i doppresent eftersom du inte visste själv vad du skulle köpa. Men de pengarna har jag inte sett röken av, men de är väll som resten du lovat oss bara luft värt. Sen är de ju en hel del annat du lovat mig i julklapp, födelsedagsprenst osv. Varför ens lova något man inte kan hålla? Jag är vuxen så jag förstår redan direkt när DU lovar något att de inte kommer bli så. Men en barn... Hallå liksom?!  Man ska aldrig lova ett barn något man absolut inte kan hålla, jag är glad att inte Evelina förstått själv att hon blivit lovat något hon inte kommer att få. För jag hade inte velat se besvikelsen i hennes ögon!
   Jag orkar varken med dig eller dina lögner mer, du säger att du har fullt upp hela tiden. Okej, då får du ha fullt upp men utan oss. Jag går inte med på detta längre, jag orkar inte känna mig sviken av dig. Inte en sekund till. Jag har raderar ditt nummer och tagit bort dig från facebook. Jag vill inte veta vad du gör och inte heller hur du mår. Jag klarar mig bra utan dig! Hade jag lyssnat på min far från början angående dig hade jag aldrig behövt bli besviken. Men man litar inte allitd på vad ens föräldrar säger, men jag borde ha gjorde det. Pappa hade återigen rätt angående dig! Nu har jag i alla fall skrivit av mig om detta... Vilket innebär att jag varken behöver lägg ner tid eller kraft på att bry mig om dig mer, ingen mer energi på dig. Du är inte värd det, tyvärr! Jag vill inte längre ha dig i våra liv. JAg vill helt enkelt inte ha mig dig att göra mer. Jag önskar dig oavsett vad en bra liv och all lycka, för någostans kommer jag alltid att älska dig.

Kärlek till min familj! ♥

Tjingeling


19 Mars - 19:29

Evelina ♥ chicko

Tänker inte skriva så mycket utan bilderna får säga sitt.
Evelina är galen i Chicko och han i henne.
Gråter hon kommer han ofta och vill titta till henne.
Sitter hon i soffan så slänger hon sig gärna ner till honom.
Hur gulligt som helst är det faktikst.
Jag tror inte utan jag vet att Evelina kommer
 vilja ha en egen vovve i framtiden!

Tjingeling



Tösabiten vill ner till Chicko!



MIN CHICKO ♥



"Mamma jag vill vara kvar hos Chicko!"




18 Mars - 21:46

Saknar!

Jag saknar min föräldrar.
Jag saknar era skratt.
Jag saknar er galna energi.
Jag saknar er goda mat.
Jag saknar era goda sidor.

Tomas Nilsson ♥
† Tina-Maja Eldenholm ♥

Tjingeling



Så otroligt vackra ♥



 


18 Mars - 12:00

ARG

Först så vill jag bara säga sorry för jag inte blogga igår men mådde rent av skit igår kväll. Frös och hade huvudvärk, usch. Tur att Evelina var snäll och glad hela dagen igår, sånna dagar uppskattar man. Vi var på unga mamma plus barn gruppen giår, gick superduper och var jätte trevligt. 

   Idag har jag och Evelina varit med Lina och hennes barn på öppna förskolan på Sloa. Det var trevligt att testa på de, men de var tyvärr inget för mig. På väg där ifrån så bröt jag en nagel så nu pulserar de gott i mitt lillfinger, aj aj aj... När vi kommer hem så ligger Chicko (hunden) på snygg mattan och rent av äter på min filt! Kan inte påstå att jag blev glad för att det var min nya favorit microfiber filt. Så Jocke lär få köpa en ny till mig, IDAG. Är långt ifrån glad nu, helvetes dag!
  För övrigt ligger lillan i vagen och sover, men hon lär vakna snart. Då ska jag ge henne lite mat, idag står det köttgryta på menyn för lill stumpan. Det brukar hon alltid gilla, som tur är.

Älskar min söta dotter, hon är mitt allt! ♥


Tjingeling


16 Mars - 21:11

TRÖTTIS

Jaja idag har jag spenderat eftermiddagn med min älskade dotter. Vi träffade Tindra och Simon + deras morsor. Vi köpte fika och tog med hem till mig och tösen, satt här och tjötade. Barnen fick ligga på en filt och busa lite, var med Evelina som snurrade runt på filten eftersom hon är denn älsta av de tre småttingarna. Tindra och Simon är ca 4 månader bägge två fast Simon är störst utav dem två, man märker verkligen att ersättnings barn blir större än amnings barn. Men vad gör de, så länge barnen mår bra.
Sen runt 17.00 kom älsklingen hit för vi skulle åka iväg till Gödastorp och köpa lite blommar till mitt vardagsrums fönster. Men när vi skulle sväng in på vägen som leder till blomster affären krockade två bilar, mitt framför oss. Det var en kvinna som kom på den raka vägen och en kärring med en passagerar som bara körde rätt ut i vägen från affären. De sa bara pang, kvinnan som kom ut ur bilen var gravid och väldigt skakis. Vi gick ut och tittade men alla klarade sig bra förutom att bilarna blev söndriga. Men det är ju skit samma i ett sånt läge... Hoppas att den gravida kvinnans barn klarade sig bra i magen.
När vi kom hem så fixade jag i fönstret och det blev jätte bra, enligt mig och Jocke. Jag lagade även lite mat, det blev ungsbakad falukorv med hemmagjort potatismos. Var år sen jag åt det sist, tror de var i ettan på gymnasiet. Men har precis börjat äta korv igen sedan ett x antal år av uppehåll. Så detta satt mer än fint, klara dock inte av korvstoganof ännu, men de kanske kommer vem vet. Hade nog ätit farsans korvstroganof för han gjorde världens godaste när jag väl åt det. Åh nu blev jag sugen på hans hemma gjorda köttförsås, den är otroligt god! Så kan de gå när man börjar tänka på mat som en speciell person gör.
Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla lite tv. Är som sagt väldigt trött så blir nog tidigt i säng ikväll. Joakim tränar ikväll, vet ej om han skulle komma förbi efteråt. Men det märker jag ju ifall han gör, haha. Skulle vara trevligt med sällskap! Men han ska ju jobba imorgon och behöver rikligt med sömn, men vem behöver inte det? Haha. Hade gärna sovit en hel natt utan avbrott, men de kommer tidsnog. De får ta den tid det tar, så enkelt är de!
   Hoppas alla får en underbar onsdags kväll, det ska jag ha. Funderar på att kolla vad jag har för gott i mitt godis/chips skåp och ta och dricka några glas coca-cola. Har nog fått coca-cola beroende, haha.


Tjingeling



Evelina och Simon rullar in i varandra.
Söta små busfrön!



Min älskling leker med leksaken hon fick av sin farbror i julklapp.



Evelina försöker ta Tindra.
Tindra kollar lite konstigt på henne.
Simon han softar gött.


Bebis bomb!



Evelina gör tokljud med munnen,
Tindra kollar lite beundransvärd.


Kan säga att det var inte lätt att fota tre små ivriga och busiga ungar. Evelina och Simon ville typ bara ta och känna på Tindras ansikte, Tindra låg snällt och sa inte speciellt mycket. Såg nog ut av vara hårdare än var det var. Tur att dem är små och bara vill utforska genom att känna på varandra. Sååå söta är dem när dem gör så.
 


15 Mars - 20:52

Härlig dag!

Har haft en härlig dag med min älskade dotter och min vän Malin + hennes dotter Tindra. Vi tog en promenad in till standen och gick runt. Jag hittade faktiskt ingenting idag, lite stolt över mig själv. Eller jag hittade men jag köpte inte för att hon faktikst inte behövde. Skulle behöva köpa något vårfin topp, någon body och ett par jeans till henne i storlek 74 men väntar tills de kommer in lite mer vår fin på Lindex eller Kappahl.
Efter stan mötte jag upp min köra pojkvän på bildskolan (hans jobb), för sedan drog vi till Ing-Brith o h Lennart (Jockes mormor och morfar). Det var mycket trevligt. Vi ska dit på söndag igen för jag ska lära mig sy, är överlycklig. Alltid velat lära mig, men jag är sämst. Så Ing-Brith är gulligt och ska lära mig göra två super snygga kuddfodral. Man måste börja med något enkelt. Sedan när jag kan vill jag lära mig lappteknik, som hon och Anna är gryma på. Skulle egentligen vilja ha en söt lagom stor väska i lappteknik. Men de får nog bli om ett par år när jag lärt mig, om jag nu lär mig att sy vill säga.
För överlig så är jag inte de minsta avundsjuk på Anna och Magnus som är i Thailand. Dem skerv i ett sms att dem har 34 grader och blå himel. Åh retas gör dem med oss! Men vi har ju haft vår idag, 8 grader och blå himel... Är väl inte så dåligt de heller, haha. Men hade inte varit sist med att tacka nej till en utomlands resa till värmen och solen nu. Hade varit superduper härligt! Men vi funderar på att dra efter nästa sommar, men får se om de finns pengar till de då.
Nu ska jag lägga mig med min super sköna filt i soffan och bara mysa. Joakim är här idag så blir soffmys ikväll. Allitd lika mysigt att krypa ner jämte min favorit.
Så alla får ha en trevlig och mysig kväll, för de ska jag ha.

Tjingeling



Liten skrutt, bara några dagar. ♥
Tiden går så fort, minns de som om det vore igår


15 Mars - 10:40

Looooove :)

Vååååår väder!
Tänker inte sitta här så mycket just nu så bloggar mer ikväll!
In till stan efter 13:00 med Evelina. Ska njuta av det fina vädret.
Humöret på topp hos både mig och tösen!
Massa kärlek till familj, släkt och vänner.
 Det pirrar så gott i magen idag.
Fråga inte varför, för jag vet inte själv.
Känner mig nykär, kan de bli så på våren? Fniss!
Glädje ruuuuus inom mig.

Tjingeling


14 Mars - 10:23

Älskar!

Jag älskar min våriga Apricos färgade nageltippar.
Super frächa och sååå himla våriga.
När vädret är grått och trist så får man piffa till vardagen med annat lyx.
Mina naglar fick jag i födelsedagspresent, men valde att göra dem nu.
Jag var tvungen att göra något extra, fniss.
Men säger bara en sak vill ni inte skaffa er ett beroende så fixa aldrig naglarna!
Jag älskar mina och är redan beroende!

Tjingeling



Tjockis hand med snygga naglar!


13 Mars - (Tid?)

Diss
Grå trista dagar!
Denna veckan tänker jag dissa "grå trista dagar". Jag är så innerligt trött på grått väder. Man blir deprimerad, får huvudvärk och vill bara vara inomhus och burra ner sig i soffa. Visst de är mysigt, men nu har jag tröttna på de. Är ute i princip varje dag men man drar sig när vädre år så grått och trist, tråkigt helt enkelt. Kolalr man ut så fryster man, burr så kallt de ser ut. Nu får de vara nog med skitväder, jag vill ha fint väder och bli pigg å alert!

Hiss
VÅREN
Denna veckan tänker jag hissa Våren. Nu vill jag att den underbara våren ska ta och titta fram. Jag vill ta undan vinterkläder! Ta fram vår västen/jackan och vår skorna, jag vill ut och gå långa promenader i vår solen. Får den första vår färgen på kinderna, sitta ut och dricka kaffe. Vill börja fixa min lilla trädgård. Jag vill känna den första vår värmen och känna hur energin sprudlar inom mig. Pigga, glad och så där galer alert som man blir av våren. Jag vill känna doftern av gräs som börja växa, lyssna på fåglarna coh sjunger in våren. Åhhh det år mycket jag känner när jag tänker på våren. Jag vill ut och plocka det första vitsipporna, känna softern av skogens härligheter och framför allt vill jag vakna av att solen har värmt upp mitt vardagsrum.
Våren, jag ber dig... Ta och kom fram nu! Vi behöver dig, fniss!


13 Mars - (Tid ?)

Vår snygg och sommar söt!

I lördags var jag, Evelina och Sandra på Överby och shoppade. Blev inte så jätte mycket, hittade inte sånt jag var ute efter. Men blev lite i alla fall.
Till mig köpte jag ett par marinblå chinos, ett par skor, två mascaror och underkläder. Evelina fick en sommar söt klänning med blöjtrosor och 2 par leggings, ett par köpte jag till klänningen och ett par till hennes söta jeans kjol. 
   Nu vill jag har vår! Dumpa vinterjackar och vinterskorna i garderoben. Jag vill gå långa promenader i solen, fixa i trädgråden och ha på mig mindre kläder! Åh sitta ute och ta sig en kopp kaffe. Hur underbart låter inte de?
Ge mig vår, fågel sång och ute möbler!


Blommig söt klänning från H&M 79.90:-
Marin blå Chinoc från Ginatricot 199:-


Tjingeling



Evelinas sommar söta klänninge!

 

 

Ser konstiga ut på bilden!
Men dessa är chinosen...

11 Mars - 11:54

Happyface!

Idag vaknade Evelina 05:18 pigg och glad, åt lite sedan lekte hon i sängen tills 06:00. Sen var de inget vida<re kul längre så då ville hon gå upp. Jocke var snäll och gick upp med henne. Runt 07:00 var de dags för litemat igen plus att lillan somnade om och vaknade runt 08:39 igen. De var med behaglig tid att gå upp på vill jag lova.
   När vi väll kommit upp ordentligt så stod det duscha och packa klart på schemat. Evelina var så snäll så och ställde inte till med något gnäll vilket alltid uppskattas av mig. Jag ska vara glad över att jag fått en så snäll bebis. Fast hon tar nog igen allt när hon blir en fjortis. Hahaha.
  Nu ska jag laga lite lunch och seda mata Evelina. sedan ska jag slänga ner de sista i väskan. Är lite som jag inte kan slänga ner förenst innan vi åker.
  Jag har en super snäll pojkvän som kommit hit precis, hanska köra oss till Partiles köpcenter Allum där Sandra möter upp oss. Det är inte många pojkvänner som skulle göra sånt, men min gör. Har man världens bästa så har man! Jag är glad att jag har honom, han är helt klart mega underbar!
Nu hinner jag inte sitta här mer.

GRÄSTORP HERE WE COME :D

Tjingeling


Mammas överglad och busiga tjej :)


 
Min kusin Albin, Sandra, Evelina och Joakim.

(Spontan bild, de vet nog inte ens om att jag tagit den).


10 Mars - 20:18

Snabb bloggningen ikväll...

Jaja som jag skrev tidigare idag så är jag inte tiptop, har en fy dundrande huvudvärk och ont i musklerna i ryggen. Tror det är ryggen som spökar till huvudet igen, måste sätta fart med simningen så att ryggen blir bättre. för jag tycker inte det är så trevligt att springa omkring och ha ont i den + att ha huvudvärk. Har ju varit hos läkarn och de sa ju att jag måste träna ryggen. Så nu måste jag ta tag i det. Nog om ryggen och huvudvärken.
    Idag har jag och Evelina bara tagit de lugnt. Jag har vilat samtidigt som Evelina för att snabbare bli bättre, vilket jag tycker har hjälpt lite. Vi har även lekt en del på hennes filt och sen har Evelina badat.
    Joakim kom hit efter han jobbat så vi har lagat god mat och städat på eftermiddagen. Det behövs verkligen. Sedan somnade lillan tidigt idag med runt ca 20:10, hon somnade ordentligen idag med. Hon börjar bli duktigt nu min lilla plutta. Nu ska jag hoppa in i en dusch och fixa lite till inför imorgn.
Imorgon åker jag och Evelina till G-torp och spenderar ett par dagar. Ska bli underbart att komma bort ett tag. Jag kommer dock sakna Joakim på tok för mycket men det är smällen man får ta, haha. Ska bli skönt att få mysa med min älskade Sandra (syter/kusin) och bara pyssla om varanda. Står shopping och kalas på schemat, men brukar bli en himla massa annat också. Ska försöka blogga så mycket jag hinner när jag är där, annars blir det ett väldigt långt inlägg när jag kommer hem på tisdag nästa vecka. Men jag åker ju faktikst dit för att ha lite semester, så då orkar man kanske inte sitta vid datorn lika mycket som vanligt. Men som sagt ska försöka.
Nog för ikväll, om jag ska sitta här mer kommer nog mitt huvud gå i tusen bitar. Och det vill man ju inte eller de finns säker dem som vill, men jag vill de inte.
Så godnatt alla glad där ute och hoppas ni får en trevligt kväll.

Tjingeling



Sandra och en liten Evelina.


10 Mars - 08:25

Bläää

Orkart inte skriva mer än att jag har en pigg, söt och glad morgon pigg Evelina.
Jag mår inte alls bra. Huvudvärk, fryser och mår lite illa. OGILLA!
Bloggar senare när jag mår lite bättre, förhoppningsvis i alla fall.
Nu ska jag ta en date med panodilen!

Tjingeling


9 Mars - 20:20

Toppen dag!

Dagen började med att vi var hemma och gjorde de vanliga på morgonen. Myser, äter frukost och fixar oss. Senda sov Evelina lite middag, Jocke kom hit på sin lunch och åt. Efter vi ätit körde han oss till hans mamma Anna. Där tillbringade vi den mesta delen av eftermiddagen. Jag hade med mig Evelinas gåstol vilken hon uppskattade, mer gå yta där. Ska ha med den fler gånger.
Jag, Evelina och Anna åkte till sca butiken och köpte lite nödvändigheter. Anna var snäll och sponsrade oss. Jag tycker det var hur gulligt och hur snällt som helt. Man uppskattar när det finns folk som bryr sig om oss och vill hjälpa till med såna saker. Tänk att en så grej kan göra en så glad. Jag blev i alla fall otroligt glad och det blev Joakim med. Kanske låter dumt, men Anna är Evelinas farmor och ville hjälpa oss. Jag ser inte att de är något fel. Evelinas mormor (min moster) brukar med göra det. Evelina har världens bästa släkt! Det kan ingen säga något om, dem finns alltid där för oss alla tre!
Jaja, sen när vi kom tilbaka hem till Anna så drack vi kaffe och sånt där trevligt. Evelina lekte ännu mera i gåstolen. En roligt sak var att deras hund Chicko (stor labrador?) blev avundsjuk på Evelina, så när Anna satt sig på golvet så ville han blir klappad och som toppen över i:t ville han sätta sig i hennes knä... Hur sött är inte de då? Men de är ju mindre uppskattat eftersom han inte så så liten längre. 
Sedan åkte Anna för att hämte Krille (Evelinas farbror) och jag matade tösen. Då kom Evelinas farfar Magnus och busade med henne medans hon åt. Ja de slutade med att Evelina blåste ut all mat, eftersom hon lärt sig en ny grej för ett par dagar sen. Mammas lilla toktjej, som jag älskar såååå.
Sedna bar det iväg på kalas oss världen härligaste Alis som hade fyllt 12 år, hon fick ett litet hus till sin guld hamster utan oss. Vilket hon uppskattade. Alis hade bakat semlor tilsammans med sin stora syster Toja. Dem var super goda om man tog bort mandelmassan, gillar inte de nämligen. Men dessa var goda.
Efter vi varit där åkte vi raka vägen hem för min lilla madam var värligt trött och. Evelina ville sova redan 19:45 idag och stensov kl 20:00. Stackarn, de tar på krafterna att flyga från famn till famn. Men det är även bra att hon vänjer sig att vara bland mycket folk, det anser jag i alla fall. Jag och Jocke tar ju hand om henne när hon blir ledsen OM henne farmor inte hinner för. Men det gör inget att hennes farmor tar henne eftersom hon är Evelinas stora idol. Hon älskar sin farmor jätte mycket, hennes andra trygghet.
Nej, nu ska jag ta tag i tvätt berget och sätta mig för att vika allt. Joakim ringer nog snart med tror han skullle komma hit efter sin träning. Han vill umgås med oss innan vi åker till Grästorp, vi åker ju dit nu på fredag. Jag längtar som en tokstolle! Ska bli skönt med lite semester från Falkenberg. Fast hade hellre bytte med Evelinas farmor och farfar som drar till Thailand på söndag! Solen hoppas jag dem tar med sig hem, fniss.
Så hoppas alla får en trevligt kväll för de ska jag ha med mtt berg med vik tvätt.

Tjingeling



Kärleken till min dotter är enorm! ♥



Världens sötaste.



Mammas goding är lite suddig,
men lika söt i alla fall.


9 Mars- 09:57

♥På tok för bra för att vara sant!

Det är helt klart för bra för att vara sant.
Jag har världens bästa dotter och en helt galet underbar pojkvän.
 Jag är lyckligt lottad att får dela livet tillsammans med dem.
Älskar mina två favoriter helt otroligt mycket.
Min vackara familj!

Tjingeling


Min busiga dotter lekar i soffan ♥



Vi sa föralltid!
Jag hoppas att det blir så.


8 Mars - 20:55

Världens goaste unge!

Jag har helt klart världens goaste unge! Jag var iväg med min kompis Tina en sväng på eftermiddagen/kvällen och solade solarium. Sen när jag kom hem igen efter 1 ½ timme så lyster hon upp som ett solsken, ler och skrattar med hela ansiktet det rent av lös i hela hennes anikte av lycka ner hon såg mig. Det var en underbar känsla! Kan inte beskriva med ord hur mycket de värmde genom min kropp när jag såg hur lycklig hon blev av att se mig. Man kände sig verligen omtyckt.
För er som undrar så hade jag inte barnvakt, utan de var henna pappa som hade henne. Jag har nämligen blivit tillsagt att göra saker på tis/tors kväller utan Evelina. Jag ammar ju fortfarande därför måste jag anpassa mig efter vad min tös klarar av. Joakim tycker jag ska göra saker ensam så att jag inte hela tiden behöver tänka på Evelina. Han kanske har rätt i de han säger att jag med behöver egen tid. Kan inte vara borta mer än 2 timmar, men de är alltid något. Men jag tänker hela tiden på Evelina och tycker inte det är bekvämt att vara utan henne, jag har ju ingen koll då. Jag vet att jag är nojig men det tar tid för mig också att vänja mig vid lite frihet. Jag har varit med min tös 24/7 sen dagen hon föddes så det är kanske inte så konstigt. Jag är hennes mamma jag får sakna henne, det är absolut inget fel i det! Även fast jag måste vänja mig sakta att göra saker utan att ha henne vid min sid. Kommer bli svårt, men det är bra för oss båda två. De vet jag därför jag göra det!
Jag har funderingar på att börja simma en kväll i veckan eftersom jag måste träna upp en speciell muskel i ryggen vilket går med simning. Jag får se hur det blir med de eftesom vi bor en bit bort och det är lite jobbigt för mig att cykla fram och tillbaka, sedan simma. Med tanke på att jag cyklar jätte sagta och inte har all tid i världen, haha. Men det är i alla fall något jag kan tänka mig. Så ska se om jag får med mig någon med körkort som också är sugen på att börja simma. I så fall kan man ju samåka och dela på bensin kostaden, eller nått. Hihihihi.
Jaja nu ska jag vika tvätt och sedan hoppa in i duschen. Sen blir det lite tv innan jag ska hoppa ner i min grymt sköna och mysiga säng. Älskar min säng det är världen skönaste man sover som en ängel i den. Mohahaha!
Så godnatt alla på andra sidan skärmen!

Tjingeling



Mitt hjärta tillhör min dotter ♥

(Ursäkte att de blev en bild jag haft innan,
men datorn krånglar så fick en in de nya). 



8 Mars - 12:56

Semester tack!

Jag behöver semester från allt ett tag! Framför för att tänk på mig själv och tösen.. Fundera på vad jag vill och hur jag vill ha mitt liv i framtiden... Allt är inte lätt alla gånger! Som jag har de nu vill jag inte ha de längre. Jag behöver en förändring inom snar framtid. Detta funkar inte i längden, så enkelt är de.
Man får vara gnällig ibland med, så de så!

Tjingeling


6 Mars - 10:52

Samling!

Vi har nu börjat samla ALLA Disney filmer till vår lilla tös. Det finns 52 st nu, men fler lär det väll bli. Hon har i alla fall fått sin allra första, vilken blev Bernad och Bianca i Australien. Men hon ska få alla tillslut, men lär ta ett tag. Vi vill ge henne dem eftersom vi tycker dem är bra. Kanske ska samla på alla Astrid Lindgrens filmer med fast blir nog för mycket på en gång. Så vi får se hur det blir med båda.
Vi har även en dröm jag och Joakim, det är att ta med Evelina till Disneyland i Paris. Det blir en resa att göra i framtiden. Hoppas det blir av, har båda fast jobb lär det inte bli några som helst problem.

Tjingeling


Disney


7 Mars - 09:54

Bra start på dagen!

Hoppas på att denna dagen blir lika bra som den varit nu på morgon. Jag är på strålande humör och det är min lilla solstråle med. Vädret luktar vår och solen skiner. Det är så underbart att vakna på rätt sida. Jag älskar sånna här dagar!
Hoppas alla får en underbar dag, för de ska jag se till att ha!


Tjingeling



Min fina lilla prinsessa! ♥

(Storlek 50 på kläder va väldigt stort!)


6 Mars - 20:45

Gina Tricot!

Chinos, kjolar, party toppar, linnen, klänningar,
underkläder, leggins...
Listan kan göras lång!
Shopping kris typ!

Tjingeling


6 Mars - 16:58

Härliga vår känslor!

Idag vaknade min prinsessa kl 07:00 men fick henne att leka plus äta lite så vi gick inte upp förens kl 07:30. Börjar bli tidigare upp gång varje dag nu. När vi gick upp gjorde vi de vanliga drack kaffe , åt frukost och Jocke fixade träningväskan. Sen drog han iväg på match runt kl 09, sedan var de dags för mig att fixa mig så Evelina låg och lekte på golvet. Hon hasade sig framåt idag, rumpan var högt i skyn men ur gulligt! Märks att min tjej inte är så liten längre, fniss.
När jag och Evelina var färdiga slängde vi på oss kläder och drog ut på en promenad. Jag hade redan innan jag tog första steget utanför dörren bestämt mig för en lååååång promenad i det härliga vårvädret! Hoppas våren snart är här, jag längtar efter att få lägga undan vinterkläderna men men. Så vi gick först till Falkenbergs IP och tittade när Jockim spelade fotboll, dock blev de bara ca 10-15 minuter, ville ej stå still med vagnen mer ifall hon skulle vakna. Efter gick vi ner till stranden, det var jätte skönt å såååå fint där. Man verkligen längtade till sommaren, ligga på plajan och steka. YEY! Efter stranden tog vi och överraskade Evelinas farmor, men jag tror det var en positivt överraskning som tur va. Vi stanna det där tills Joakim kom dit efter sin match, han hade vunnit med 3-1 vet ej mot vilka, haha! 
Efter vi varit hos Evelinas farmor så blev det att alla åkte till Siw (Joakims farmor) som skulle ha kalas, hon bjöd på kaffe och fika. Evelina gillade hennes kanelbullar, hon fick nämligen smaka lite.
Jaja nu är vi hemma igen, skönt de! Så nu ska jag laga middag eller ska man kanske säga baka middag idag? Jag ska göra hemma gjorda piroger. Så blir väll en blandning av baka och laga, laga köttfärssåsen och baka pirogerna i ugnen. HAHAHAHA, ni fattar vad jag menar!
Nu hinner jag inte skriva mer magen börjar kurra, hörs senare ikväll.

Tjingeling

Lite bilder från idag slänger jag in här med!



Evelina sover i vagnen på IP.



Pappa Joakim på fotbollsplanen, där trivs han!



Min prinsessa ♥



Strand bryggan.


Skrea strand!



Tokbild!



EGO PICS



Granntösen Linnea och Evelina!



Söta tjejer ♥


6 Mars - 09:55

Diss
Gekås sur kärringar
Denna veckan tänker jag "Gekås sur kärringar". Kanske en knepig diss, men när man är på Gekås blir verkligen de flesta kärringar så egotrippade. Dem ser bara sig själva, dem bara kör rakt fram utan att titta. Vet inte hur många gångner jag har blivit överkör på fötter eller in kört i höllarna, det gör svin ont. Det borde ju på något vis bli lite mer struktion på hur man ska/få köra där inne, men i så fall hade de dem nog inte sålt så mycket eftersom ALLA kärringarnas pengar hade gått till "köra fel med kundvagns böter"! Så det är nog bästa ha fortsätta ha kaus annars finns nog inte Gekås mer, så vi bojkottar struktur körning med böter inne på Gekås eftersom de inte är jag som skulle fått pengarna!

Hiss
"Mitt första års bok".
Denna veckan tänker jag hissa "mitt förts års bok". Detta gör jag för att jag tycker de är en riktigt kul uppfinning. Det är kul att skriva och fixa ioronig med bilder. Jag tycker det är väldigt bra eftersom man skriver ner saker som händer med ens barn, hur dem utvecklas etc. Man kan inte minnas allt, så det är bra att kunna skriva ner saker som händer i en bok, som Evelina sedan kommer att få när tiden är inne. Kanske den dagen hon fyller 18 år. Min pappa har gjort en till mig och min syster, min är dock försvunnen men min systers finns kvar. Jag tycker det är jätte spännande och framför allt bra av pappa att han tog sig tid att göra en sån grej. Så jag fick min inspiritatin att gör en till Evelina utav honom. Det tackar vi för pappsen för, fniss! 
Evelinas "Mitt första års bok" fick hon av Kerstin Karlén och hennes bok är sååå grym, det är små roliga sitat och små söta bilder, lite små kaxiga uttryck. Den är helt klart grym!

Tjingeling



5 Mars - 21:52

Mys kväll!

Orkar inte berätta så mycket om kalaset idag, me det var jätte trevligt som vanligt. Maten var super god blev inte grillat som jag trodde utan blev kycklingwook med nudlar, bästa wooken jag ätit i hela mitt liv. UTAN att överdriva. Tommie är verkligen kungen i köket, jag tro bestämmt jag ska ta en matlagningskurs hos honom, fniss!
Nu ska jag och min kära pojkvän gosa ner oss i soffan och titta på Titanic 2. Finns inget mysigare än att bara ha en lugn kväll framför en film med lite snacks. Var väldigt lääänge sen vi gosade ner oss ihop i soffa. Jag börjar bli lite trött så jag kommer säkerligen som vanligt somna i Joakims knä, inte mig emot. Jag älskar att somna i hans knä, det är så obeskrivligt mysigt, hihi...
Älskar min pojkvän och vår dotter Evelina!
Världens bästa och finaste familj.


Tjingeling



KÄRLEK ♥

(Bilden är från nyår 2010-2011)


5 Mars -16:47

IRRITATION

J*VLAR I MIN LILLA LÅDA NU BLEV DE VISST STRESSIGT.... SKA ÅKA OM EN TIMME OCH JAG KOM PRECIS UT UR DUSCHEN! GALET MEN SANT, SKYNDA SKYNDA!

TJINGELING


5 Mars - 13:38

Gosunge ♥

Idag på morgonen var Evelina så där galet godig och på strålande humör. Kanske var för att solen står hög på himlen idag? Morgnen såg ut i princip som vanlig, fasrutom att Joakim var här och fick ta mat delen. Jag passade på att mysa med mitt morgonkaffe. Sedan slängade vi på oss lite kläder och drgo iväg en snabbis till Evelinas farmor och farfar, sedan åkte vi och köpte en liten present till Carina (Jockes morbrors fru) och en till Siw (Jockes farmor). Eftersom det är kalas för Carina ikväll och för Siw imorgon. Jag ska strax gör lite lunch till oss och sedan blir det duscha mig själv å bada Evelina. Joakim har jag satt på att diska, fniss. Min gubbe han kan, han är grym på att diska så de fick allt bli hans jobb. Fast vi brukar hjälpas åt. Måste dammsuga med fast får se om de hinns med.
Jag är lite nyfiken på vad det blir för käk hos Carina ikväll, vi skulle komma hungri så. Det brukar alltid vara super god mat där´. Tommie (Jockes morbror) är grym på att laga mat. Dem älskar att grilla i den familjen så det är ju fint väder så vem vet kanske får årents första grillade måltid, fniss. Ni skulle bara smaka alltså, fast de ligger nog i Joakims släkt att göra god mat för hans mamma och mormor gör med svingod mat. Tur är väll de så de inte hade varit tvärtom, haha! 
Nej, nu hinner jag inte sitta mer här. Bloggar mer ikväll om jag hinner men ska göra mitt yttersa. Men man vet aldrig när vi kommer hem, brukar bli sent på kalas ibland eller så är man trött.
Dags för lunchen...

Tjingeling


5 Mars - 13:19

Faroviter denna vecka!

Nu var det dags för veckans kap eller man kanske ska kallade det för veckans fynd denna gången. Som sagt så var jag på Gekås igår vilken gör att jag självklart väljer något där ifrån. Som vanligt kan jag inte bara välja en grej så denna vecka fick det bli tre stycket farvoriter. Men vad gör det? Inte mig något i alla fall. Blir två saker som Evelina uppskattade väldigt mycket och sen min mysiga filt som jag bara älskar sååååå! Evelina fick en docka vid namn Elin ifrån skrållan serien och leksaksmobil.
Evelina ska även få skrållan dockan och lillan ifrån samma serie, men hon får bli lite äldre innan eftersom de dockerna är lite större. Kan säga att jag längtar "lite" för jag ska köpa massa tillbehöver till skrållan och de andra dockerna.. Finns ju sänger, bilbarnstolar, massa kläder, rengkläder + stövlar och en himla massa mer roligheter till just Skrållan serien. Jag älskar dem! Jaja får hålla tummarna för att Evelina gillar de bara annars är de kört! Hahahaha!

Lila Microfiberfilt från Gekås 79.90:-
Docka skrållans kompis "Elin" från Gekås 39.90:-
Phone my own från Gekås 39.90:-

Tjingeling



Jag älskar min nya pläd!



Evelinas docka "Elin" och henne första mobiltelefon!


4 Mars - 22:12

Farfar och Nillan.


Morgonen började som vanlig för mig och Evelina, vi gjorde sånt vi brukar göra. Alltså ingen speciell morgon. Joakim kom hit direkt efter jobbet eftersom vi skulle åka till gekås, förbi Denise och sedan vidare till min farfar och hans fru Nillan. Jag var en aningen spänd för dagen men allt gick bra.
När vi väl var på Gekås blev det väldigt mycket nödvändighet plus en hel del onödiga men bra köp. Mitt favorit köp är min nya lila underbara microfiberfilt. Evelina fick med en hel del grejer, dock lika utplockat på barnkläder som vanlig, men hittade en kopyamas, en Millan mjukisdress, lekasaker plus annat smått och gott. Sedan efter Gekås åkte vi förbi min otroligt saknade vän Denise, var underbart att ses igen även om de bara blev en liten snabbis. Så hoppas vi ses snart igen. Efter besöket hos Denise åkte vi hem till farfar och han fru Nillan + deras mysiga söta hundar. När vi kom dit fikade vi Nillas underbara bullar, världens godaste! Sedan kollade vi runt i huset eftersom jag inte hade varit där innan, säger bara att det är super mysigt och såååå hem trevligt. Man fick känslan av mysa ner sig i en fotölj och bara njuta. Sen är miljön där så go, man ser skogen och kohagar plus den härliga gården. Det bor nog trotts allt en slapp liten bonna tös i mig, men när man hälsa på farfar saknar man allt hästdoften som alltid brukar finnas där... Farfar och Nillan har nästan alltid haft hästar i alla fall så länge jag kan minnas om man bort ser från de senaste åren. Hoppas verkligen vi åker dit snart igen, är så glad över att jag fått kontakt med dem igen. Har varit lite knapert de senaste men hoppas de blir ändrig på de nu. För dem är så goa bägge två. Sen får jag inte glömma att jag fick världen bästa present av dem en tavla på min favorit vovve Trolle som de stod Love under, jätte fin. Evelina fick super söta tofflor siom var som små hundar, sen fick Evelina en rosa säng himel av sin moster Nova. Nova hade lämnat den där åt Evelina, jätte snällt! Den ska jag sätta upp när Evelina börjar sova i eget rum!
Påvägen hem fick jag världens huvudvärk och blev jätte trött. Men jag vilade en stund när jag kom hem efter de att jag hade tagit två panodi, sen släppde det relativt. Joakim lagade tacos åt mig plus att vi hjälptes åt med att packa upp alla varor. Evelina lekte med sina nya leksaker och hon älskar dem!
Nu ska jag bädda ner mig i soffan jämte Joakim, Evelina sover och jag börjar bli trött. Evelina somnade jätte snabbt idag, hon va rent av helt slut efter denna dagen. Många nya intryck för henne!
Hoppas alla får en trevlig fredags kväll, för de ska jag ha!

Tjingeling!


3 Mars - 22:24

Gaaaah!

Jag ASKYR och HATAR mitt humör ibland!
Jag vill bara må tiptop igen....
Orkar inte med att vara små sur och gnällig jämt.
Evelina behöver sin pigga glada och busiga mamma tillbaka!
Hon märker kanske va att jag inte är som vanlig,
jag blir sååååå lätt arg/ledsen förstår knappt varför själv!
Kan någon tala om för mig vad som händer i min lilla kropp????
Men men.....
Nu j*vlar så jag kämpa för att bli mig själv igen!
Alla som vill kan få skicka lite enerig till mig!
Tack på för hand!

Tjingeling


3 Mars - 21:10

Allt kan bli så fel...


Jag och Evelina gick till unga mamma gruppen tillsammans med Malin och Tindra idag. Var jätte trevligt att träffa Tilda och sonen Kendjii + personalen. Till en början tyckte jag de var jätte kul som vanligt. Men sen spårade allting ut vilken jag tycker är trist, men men. Jag kan inte göra något åt de och jag var inte inblandad. SKÖNT! Men tycker de är jätte trist att de skulle behöva bli så här... För tyckte de hade blivit så kul och man såg fram emot det eftersom de kommit nytt folk till gruppen och det var såå roligt att gå dit på något vis!
Sen efter gick jag och Evelina med hem till Malin å Tindra. Där blev de lite kaffe och satt mest och pratade, umgicks helt enkelt. Efter en stund kom Joakim dit och sällskapade, även Malins sytser Madde och pojkvän kom förbi. Mycke trevligt. Sen runt ca 18.30-19.00 gick vi hemåt. Här blev de mest att laga mat och sedan natta lilltjejen som somnade relativt snabbt. Skönt för min tjej att får somna ordentligen. Hoppas nu bara hon somnade för natten, ibland brukar hon vakna till en gång innan hon somnar in ordentligt.
Jaja, nu ska jag sätt på tv:n och kolla lite. Blir inte allt för sent ikväll eftersom jag ska orka med morgonon dagen. Vi ska nämligen till gekås imorgon hela familjen. Så skönt att jag äntligen får med mig Joakim dit. Det är på tiden att han följer med, faktikst. Fast hade inte åkt dit utan honom i nu läget. Efter Gekås ska vi troligtvis åka hem till min Farfar och hans fru Nillan, för att häsla på lite. Ska bli jätte trevligt att träffa dem igen. Har inte träffats sedan Evelina döpdes, då var de så mycket folk så man han knappt prata med någon. Men ska bli trevligt att träffa dem igen och se hur dem bor.  Ser verkligen fram emot de, så hoppas det inte är något som kommer ivägen eller händer något så de inte blir av.
Nu ska jag dra mig för ikväll har en dotter som har vaknat till lite. Så ska försöka natta om henne igen, hoppas de går lika smidigt som sist.. Sen så är detta inlägg troligtvis de sista, funderar på att lägga ner blogg eller köpa en nya datorn... Just nu lånar jag Joakims och allt försvinner emellan åt så där "pang bom". Lagom kul när man skrivit jätte långt. Blir så j*vla förbannad när de händer, så de gör att jag funderar på att sluta... Händer nästan varje gång precis innan jag ska spar elelr publicera! Men vi får se vad som händer!
Men natti natti alla glada där ute och hoppas det går bättre att blogga för er än va de gör för mig. HAHA!

Tjingling


Mor och dotter.
När jag valde dig, valde jag dig genom livet!
Mamma älskar dig, Evelina! ♥


3 Mars - 13.23

Trött, ensvis, liten Evelina!

Idag gick jag och Evelina upp strax efter 08.30. Hon var jätte pigg och glad hela morgon. Vår morgon såg ut som den brukar göra, jag dricker mitt morgon kaffe sedan äter vi frukost. Evelina lekte i gåstolen och var allmänt lyckligt. Sen börja hon bli trött men ville inte sova så hon lekte vidare, åter igen blev hon trött men vill inte sova ändå. Till slut gav jag iprincip upp de här med att få henne att sova.. Jag var själv trött och på en aningen dåligt humör. Vilket gör att man inte är allt för tiptop. Men tillslut fick jag på henne lite kläder och gick ut en runda. Hon somnade efter många om och men... Sen när vi kom hem vaknade hon snabbare än kvickt. Så himla typiskt. Men då hade Jocke kommit hem till oss på sin lunch med lite käk, en kebabrulle till mig. Satt mer än fin fint! Efter vi ätit var lillan fortfarande så där lagom grinig. Testade att ge henne lite mat, idag blev de kalops! Det satt riktigt fint, hon var hungrig. Efter hon hade ätit var de dags att försöka lägga henne igen. Det är framför allt synd om lillan när hon är så där otroligt trött, hon på sånt strålande humör när vägrar sova middag. Men sista gången tänkte jag och vipps så gick de hon somnade som en stock! Hoppas nu hon sover i alla falla något timme.
Efter Evelina har vaknat ska vi gå till Unga Mamma + Barn Gruppen, kanske blir att jag får väcka henne men i sa fall är de inte hela världen eftersom hon ska åka vagn dit och brukar somna i vagnen. Hoppas det blir trevligt där idag och framför allt att min tös är på humör. Är ju roligare då.
Nu vaknade hon... Måste ta och försöka få henne att sova lite till, annars lär vi få stanna hemma! Något kanske är på tok för min lilla tösabit. Stackarn har i alla fall svårt att komma ner i vara idag. Min lilla stumpa!

Tjingeling



Mammas busiga prinsessa ♥


2 Mars - Grattis!

Stort grattis till
Johanna Vingren och Mikael Svensson
som fick en liten flicka idag!



Liten Isabelle!


2 Mars - Bläää

ORKAR INTE!!

Ikväll orkar jag knappt att blogga... Jag har en sprängande huvudvärk och fryser! Så tänkte bädda ner mig i soffan istället. Så blir bara ett kort inlägg en kväll som denna. Men så kan det bli ibland.
Jocke kom hit efter jobbet och då hade jag lagat baconlindad kyckling, ris, bea och kokt broccoli. DEt var riktigt gott tyckte vi båda två. Sen kom Malin, hennes dotter Tindra och hennes bror Thor förbi en sväng. Vi satt mest och tjötade skit som vanligt. Mycket trevligt de med ibland. Vi tog även lite tok bilder på våra töser. Inte alltid de lättaste må jag säga, haha. Men kul var de i alla fall, de som är huvudsaken.
Evelina har hon varit relativt mammig hela dagen, men de gillas. Jag blir så stolt över min tjej som börja få så bra rutiner på sina sov tider, idag blev hon trött vid 19.00 tiden och sov lite i min famn, sedan tog vi på ny nattblöja och pyamas. Sedan blev de sängen redan 19.45 idag och hon somnade kl 20.00. Så riktigt skönt att hon somnar i tid nu, så får jag lite mer egen tid än innan. Kanske låter egoistiskt men kan vara så skönt att sitta ensam och inte behöva tänka på något annat än sig själv ibland. Även fast man är mamma så kan det vara skönt att sitt vid datorn, duscha eller äta en middag utan att tänka på lillan. Visst jag tänker ju alltid och finns när henne om något skulle hända, men ni förstår hur jag menar.
Nu ska jag tvätta bort min mask med sminka sedan blir det bara en härligt myskväll ikväll. Det behöver jag verkligen känner jag. Nu ska jag ringa min babe och fråga om han kan komma hit efter sin tränig. Saknar honom!
Älskar min fina familj! ♥

Tjingeling


Här ska det kramas! Såå söta!



Våra små busungar!



Glada små skitungar ♥


2 Mars - Frågor!

Ibland kan det vara lite svårt...

Det är ibland svårt att veta vad man ska skria om. Så jag tänkte att ni läsare skulle få ställa lite frågor till mig. Jag tänker svara på alla frågor till helgen. Jag kommer att vara så ärlig jag bara kan så länge de inte är något som blir ledsen eller sårad av de!
Ni får även skirva om de är något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller om det är något speciellt ni tycker jag ska ta upp i min blogg.

Tack på för hand för era frågor!

Tjingeling


2 Mars - Förmiddagen...

En vanlig dag idag!

Idag har jag och Evelina inte gjort allt för mycket. Dagen började med att vi gick upp runt kl 09.00. Jag tog med mig Evelina in i badrummet eftersom jag skulle duscha, hon fick sitta i sin babysittern och leka med sitt babygym. Skönt attd en den metoden fungerar för oss. Då kan hon leka medans jag gör mitt. Sen så åt vi frukos, Eeelina fick en mango morgonmumms. Vilket innebär mangopuré med yougurt och fullkornsris. Det tyckte fröken var väldigt gott, jag tycker inte de låter speciellt smarrigt.
Sen lekte hon en stund innan hon blev ville vila. Hon sov faktiskt 30-40 minuter inne idag på morgonen, förvånad blev jag för hon brukar max sova 20 minter när hon tar sin powernap innomhus. Hon var nog väldigt trött. Sen när lilla hade vaknat igen blev de lite lunch för henne, kalvgryta med grönsaker tror jag bäst att de var. Jag själv värmde lite hemma gjorde nötköttfärssopp, det tyckte jag var gott. Efter vi ätit var de dag för att plocka lite hemma och för lillan att leka av sig i gåstolen. Sen runt ca 12.30 började hon bli trött igen men ville inte somna. Så jag tog på henne och gick ut med vagnen en runda, eftersom jag vet att hon brukar somna så bra då. Idag tog de dock en stund för henne att somna. När vi var ute och gick började vi med att gå förbi min kompis Jouline's mormor som bor här på fajans, stod där och tjötade säker 20-30 minuter. Alltid lika trevligt att ses! Synd bara att henne son Theo låg och sov, annars hade man fått se hur stor han hade blivit. De små liven växer ju så himla fort!
Nu är vi hemma igen, jag passar på att sitta här och dricka lite kaffe. Lillan ligger ute på baksidan och sover i vagnen. Men jag tror dock hon vaknar när som helst, hon rör sig lite då och då. Men hoppas för hennes egen skull att hon sover ett tag till. För får hon bara sova halv klart blir hon trött lika snabbt igen. Så jag håller tummarna!

Tjingeling



Evelina leker med barbamama hemma hos sin farmor.


1 Mars - Tösen!

Mammas stora tjej!

Nu märks det verkligen att min tjej inte är liten längre. Igår kände jag att hennes tand var på väg upp och idag är halva uppe, så nu är hon inte en tandlös liten dam länger. Snart har hon massa tänder som hon kommer kunna bitas med och det kommer man nog inte gilla alla gånger. Men det är sjukt sött sen när små har typ 2-3 st tänder. 
Sen så har min groda även börjat att försöka ta sig framåt, hon liksom ställer sig i halv krypställning. Halv krypställning innebär att man antingen har rumpan i vädret eller huvudet i vädret alltså inte bägge samtidigt. När hon har rumpan i vädret gungar hon sig lite smått och försker ta sig fram, det går lite men inte mycket. Fortsätter hon vara på filten på golvet lär hon krypa när som helst. Jag kan säga från botten av mitt hjärta att jag längtar som en tok. Jag tycker det är så mysigt när de små liven kan krypa till en. Sen när hon väl börjar krypa dröjer de ju inte länge tills hon börja ställa sig upp emot saker. Jag tror min tjej kommer att kunna gå långt innan hon är ett år, faktistk! Hon är så stark i benen alla redan. Hon går jätte snabbt och bra när man håller i hennes händer, alltså går tillsammans med henne.
Det är galet vad tiden går snabbt, snart är min älskade dotter 7 månader. Hon blir bara sötare för varje dag som går och hon får ett mer personlig utseende hela tiden. Men hon har ju självklart likheter från oss. Ingen kan ju säga annat i alla fall!
Jag är jätte solt över min Evelina!
Mammas lilla tjej är inte så liten längre!
Min tjej är världen underbaraste.
Mamma älskar dig, Evelina!

Tjingeling


Här kommer några bilder från tidigare idag när Evelina låg på snyggmattan och gjorde försök till att krypa! Kanske inte fick de bästa bilderna men de syns i alla fall hur hon försöker att ta sig fram.


"Jag ska ha min favvo leksak"



"Jag ger mig inte i första taget."



"Wiihoo jag klara de det."



1 Mars - Tupperwear!

Mina tupperwear varor!

Jag tänkte faktikst inte skriva så mycket om mina vara utan jag slänger in lite bilder istället. Så här kommer bilder på min fina tupperwear varor. Jag älskar kvalitets plast!


Tjingeling


Dessa 4 svarta skålar fick jag som gåva!



3 burkar med tre nyanser av blått.



Blå pastakokare med täng,
orange koncerv av rinnar,
röd silikon bakfrom och röd/genomskinlig fick jag som gåva.
Stekspaden fick jag för att jag handlade för över 500:-



Bake-to-basics mått och mix 1 liter,
mini sportflaska grön, baby vällingdoserare,
babuska trio (tre matlådor olika storlekar) och
baka pirogliknande sak.


RSS 2.0