13 Mars - (Tid?)

Diss
Grå trista dagar!
Denna veckan tänker jag dissa "grå trista dagar". Jag är så innerligt trött på grått väder. Man blir deprimerad, får huvudvärk och vill bara vara inomhus och burra ner sig i soffa. Visst de är mysigt, men nu har jag tröttna på de. Är ute i princip varje dag men man drar sig när vädre år så grått och trist, tråkigt helt enkelt. Kolalr man ut så fryster man, burr så kallt de ser ut. Nu får de vara nog med skitväder, jag vill ha fint väder och bli pigg å alert!

Hiss
VÅREN
Denna veckan tänker jag hissa Våren. Nu vill jag att den underbara våren ska ta och titta fram. Jag vill ta undan vinterkläder! Ta fram vår västen/jackan och vår skorna, jag vill ut och gå långa promenader i vår solen. Får den första vår färgen på kinderna, sitta ut och dricka kaffe. Vill börja fixa min lilla trädgård. Jag vill känna den första vår värmen och känna hur energin sprudlar inom mig. Pigga, glad och så där galer alert som man blir av våren. Jag vill känna doftern av gräs som börja växa, lyssna på fåglarna coh sjunger in våren. Åhhh det år mycket jag känner när jag tänker på våren. Jag vill ut och plocka det första vitsipporna, känna softern av skogens härligheter och framför allt vill jag vakna av att solen har värmt upp mitt vardagsrum.
Våren, jag ber dig... Ta och kom fram nu! Vi behöver dig, fniss!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Visst ar varen harlig?! Haller med dig i allt i hiss och diss denna veckan! Hittade en snodroppe i tradgarden innan jag akte! Kramar till er alla 3 fran ett soligt Thailand: svarmor,mamma och farmor. <3

2011-03-15 @ 16:10:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0