2013, 16/2 - Vår fint

Åh måste bara dela med mig av en bild på Evelinas nya vår jacka plus en ny tröja. Bägge från märket ME TOO! Jackan är både vind och vattentät, jag tycker i alla fall den är jätte söt till en liten tjej, blir även att inhandla en slt vårmössa, ett par rosa Convers och ett part Adidas skor sedan har tösabiten sin vår look! Hihi, bara det bästa för min älskling! ❤️

// Therese


2013, 16/2 - Lördag!

Åh har bollat fram och tillbaka på om detta med att blogga verkligen är något för mig. Det är kul men det är ofta svårt att veta vad NI läsare vill läsa eller vad NI gillar! Jag har så mycket jag vill dela med mig om, tankar,åsikter, livet från förr och nu, framtiden, alla planer på livet men framför dela med mig av min glädjespridare till dotter som även kam vara en sådan buse och retstickor fast med ett hjärta av guld!
Tåls att tänka på! Tipsa gärna om vad du skulle vilja läsa om på mun blogg, behöver lire hjälp på traven nu när jag försöker igen! Sen ny design hade varit kul, så får nog slänga iväg ett mejl till hon som gjort min nu! Hon är ju definitivt bäst!

Jaja dags att fortsätta lördagens mys ihop med mina två älskade! Film med godis, 2 olika dip, gurka + morotsstavar! Gotteligottgott!
Ha en fin lördag alla fina läsare!

// Therese


2013 2/2 - Trött

Ligger i sängen hos min kära moster i Alingsås. Är jätte trött och har huvudvärk, sovit lite konstig blir bättre snart.
Min prinsessa sover som en liten gris. Inte konstig hon trött efter gårdagen badande på äventyrsbadet i Lerum ihop med hennes Mommo-Soli. Vilken tuff tjej jag har, simtränade, hoppade, åkte den stora rutchkanan själv efter att ha åkte i knät några gånger och den allra största/snabbast ett par gånger. Det roligaste igår va att se hur hon flabbade åt allt. Hon är verkligen inte feg och inte många som tror att hon bara är 2 1/2 år.
Näää nu ska jag ta två Alvedon och sedan inta mitt morgon kaffe som jag hör någon satt på, mmmmm!
Sedan blir de kalas vid 14.00 så då kommer världens bästa mormor hit bland annat och ev Ingo, himla roligte

// Therese


RSS 2.0